26 Ocak 2009 Pazartesi

Küstüm !!!

Ajans Proximity ve de Max Factor işbirliği ile kadın bloggerlara yılbaşı hediyesi olarak çok şık kırmızı bir makyaj kutusu içinde maskara hediye edildi; beşer liralık indirim kuponları da cabası... Peki ben niye küstüm; başımız -just-makeup- kel olmadığından !!!

Hem de tam alanımız, dener dener anlatırdık satır satır!!!

Bir dahaki hediye zincirine dahil olabilmek ümidiyle...


Sevgiler...


{arastiran}

Everyday Minerals Siparişim !!!


Bu yazı tam da istediğim gibi olmayacak. Saat geç oldu ve de benim sabah erken kalkmam gerekiyor ama yazmadan da edemiyorum. Neden yazmadığıma dair onlarca mail aldım; kimine cevap verdim, kimini ise sadece okudum -cevaplayacak vaktim olmadı- . Geçtiğimiz hafta iki siparişim birden elime ulaşınca hemen yazayım dedim. Bu arada bloga yazmadığım süreçte alışveriş yapamadım, yani yapıp da yazmamış değilim !!!
Konuya dönersem; Everyday Minerals adından da anlaşıldığı üzere mineral kozmetik markası. Bir yıldır bu markayı kullanıyorum; allık ve farlarını çok beğeniyorum. Fondöten ve de concealerları da gayet başarılı. Bu siteden kaçıncı alışverişim hiç bilmiyorum - ablama da alıyoruz- !!!
Türkiye shippingi aldığınız ürüne göre değişiyor. Express ya da Pirority seçme şansınız da var; tabii firstclass'a göre fiyatlar ikiye üçe katlıyor. Bir fırça, İki büyük boy, dokuz orta boy, altı mini boy ürüne toplamda 12 dolar shipping ödedim. Paket 8 günde sapasağlam elime ulaştı.
Sevgiler
{arastiran}

Strawberrynet.com Siparişim !!!


Geçtiğimiz günlerde rimelim bittiğinden hemen çileğe saldırdım. Stila far hediye ettikleri için de cingözlük yaparak yeni bir mail adresiyle alışveriş yaptım. Öyle yaptığıma da sonuna kadar değmiş. Çok güzel bir far geldi hediye olarak -melba- . Gerçi ben kendisini highlighter olarak kullanıyorum şu sıralar zira far vs sürmeye vakit yok -ya da ben yaratamıyorum-.
Özetle, siparişim 8 günde sorunsuz olarak geldi. Rimelim taptaze !!!
Herkese Sevgiler
{arastiran}

24 Ocak 2009 Cumartesi

Victoria's Secret'tan Hediye !!!


12 Şubat 2009 tarihine kadar VS alışverişlerinizde "Doodle" kodunu kullanarak bu sevimli köpeğe bedava sahip olabilirsiniz !!!