3 Eylül 2009 Perşembe

Haftanın Yorumu :)))

Bir Drugstore Hikayesi adlı yazıma gelen bu yorumu sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar :))

http://yurtdisindan.blogspot.com/2009/03/bir-drugstore-hikayesi.html


"SİZİ GİDİ AKLI MAKYAJDA OLAN HANIMLARIN DERDİNE BAK YAA.AMERİKAYMIŞ KOZMETİKMİŞ. SİTEYİ TASARLAYAN DA DANDİRİK Bİ HATUN BAKSANA ÇOCUKCA ŞEYLER YAZMIŞSINIZ.YAŞINIZ KAÇ SİZİN "

Ahahahahahaaaa :))))

24 yaşındayım bu arada, belirteyim hemen :))

1 Eylül 2009 Salı

Yaz Bitti!

Herkes EcoTools'una kavuştu sanırım :)
Hatta kavuşanlardan biri de -bir demet moda- kendi blogunda cicilerini anlatmış -güle güle kullan- !
 
Şu sıralar alışveriş yapmıyorum. Bundan bir kaç hafta önce aldıklarımı da buraya yazmadım. Strawberry'den Lancome Fatale yeşil rimel almıştım. Bir de EcoTools'cu siteden ELF ciciler alımıştım. Onları zaten just-makeup'ta tanıtacağım :) Alışveriş ve de site konusunu tekrardan açmaya gerek yok bence... Zaten maillerden hala başımı alamıyorum. Ben blogumun çok az bir izleyici kitlesi var sanıyordum -bana göre çok da  diğer bloglarla kıyaslarsak az:)- meğersem ne çokmuşsunuz :)
Bu arada fikirlerime güvenip bana soru soranlar oluyor. Aslında onları isim vermeden burada cevaplamayı düşünüyorum. Zaten soruyu soranlar cevapların onlara verildiğini anlar. Hem bu sayede aynı konudan bir çok kişi faydalanmış olur.
Anketin bitmesine bir kaç gün var. Aslında çoktan bitmesi gerekirdi ama baktım ki bir sürü cevap geliyor ve de gelmeye devam ediyor ben de süresini uzatmak istedim :)
 
Bu arada yeni bir tema hazırladım ama beğenmedim. Bana biraz deneysel geldi:)) Temayı uygulayacağım günü sizlere bildireceğim. Yanında da bir anket  olacak. Beğeni oranı yüksek çıkarsa o tema kalacak.
 
Şimdilik hoşça kalın; sevgiler...