26 Kasım 2009 Perşembe

Cherry Culture Şükran Günü İndirimi

 



 




19 Kasım 2009 Perşembe

E.L.F UK'den Hediye!!!

21 Aralık tarihine kadar e.l.f'den yapacağınız 25 GBP ve üstü alışverişlerde AGIFT4U kodunu kullanırsanız 15 GBP değerindeki bu sete ücretsiz sahip olacaksınız!!! Bu fırsat kaçmaz :)
 
elf Banner
Gift top
Gift bt
e.l.f. Cosmetics UK
www.eyeslipsface.co.uk
 

13 Kasım 2009 Cuma

Pastel Ciciler!!!

Şu yukarıda gördüğünüz ürünler var ya, hepsi de inanılmaz kaliteli, test edildi, onaylandı!!! Rimel ve kapatıcıyı iki gündür işe giderken kullanıyorum, göz kapaklarıma da açık renk fardan sürüyorum; eve geldiğimde günde 30 kere gözüne dokunan ben, aynaya baktığımda bütün makyajı yerli yerinde buluyorum ve de buna çok şaşırıyorum. Rimelde Fatale'ı tek geçen ben, bu rimele de Fatale'den sonra o etkiyi veren en iyi rimel ödülünü veriyorum. Ne bir dökülme, ne bir şeklini kaybetme...
- Bu ve bunun gibi yazıları çok yakında www.just-makeup.net 'te bulabilirsiniz-

Bu ürünler bana denemem ve yorumlamam için Pastel'den hediye geldi. Fakat bu gönderim JustMakeup ve YurtdışındanAlışverişRehberi bloglarının başarısı ve de detaylı anlatımından dolayı gerçekleşti. Yani bu bir blogger kampanyası değil. Tıpkı Iraz'a gelen Inglot ürünler gibi...

Pastel benim için çocukluğum demek, annemin makyaj çantası Pastel'in şu üst tarafta gördüğünüz farını açtığımda burnuma gelen kokuyla aynı kokardı. Onları kurcalamak en büyük zevkimdi. Şimdi de sokağa çıkarken makyaj yapabilecek yaştayım ve yine Pastel ürünlerimi kurcalıyorum sürekli.

Uygun fiyatları ve de bir çok satış noktasından satın alınabilmesiyle ulaşılabilmesi çok kolay bir marka. Aynı zamanda da güvenle kullanabileceğiniz... Katikül yumuşatıcısı ürünün üstünde made in France, göz kaleminde ise made in Germany yazıyor. Diğer ürünlerde bir ibare göremesem de, bir sürü para döküp aldığımız kozmetiklerle aynı yerlerde üretilmesi de kalitelerini somutlaştırıyor.

Buraya tıklayarak pastelin ürünlerini ve de renk skalasını görebilirsiniz. Bu sitede en sevdiğim şey fotoğraflar oldu. Makyajlar o kadar hoş görünüyor ki, her baktığımda kendimi ayna karşısında deneme yaparken buluyorum. Model ve MUA seçimi daha isabetli olamazdı.

Pastelde fiyatlar uygun olduğu gibi bir de sık sık kampanya ve de indirim gerçekleştiriyorlar. Hatta ve hatta bunu da bizlere Pastel Club'a üye olunca mail yoluyla bildiriyorlar. Şahsen kalıcı gloss ve allıklarda gözüm kaldığı için ben Pastel Club'a üye oldum, herhangi bir kampanya anında hemen bir Watson's'a ya da www.kozmetikcim.com / www.hepsiburada.com 'a zıplayacağım!!!

Sevgiler...

Edit: Ürün yorumları için aşağıdaki linklere tıklayın!

http://just-makeup.net/pastel-magic-touch

Kıroyum, evet!


Hani ben video yükleyecektim ya, bilgisayarımda yer olmadığından onu flash belleğime export etmiştim. Dün de youtube iki saate videonun sadece %10'unu yükleyince, "nasıl olsa yarın tatil, oturur sabaha kadar yüklenmesini beklerim ama şimdi uyuyayım" diyerek yüklemeyi durdurdum. Bugün de işten gelir gelmez elimi çantama attım, başımdan aşağı kaynar sular indi!!! Flash belleği iş yerinde ortak kullanıma açık olan bir bilgisayarda takılı olarak unutmuşum. Anında birini arayıp flash belleği çekmeceye koydurttum. Yani size video falan yok bu hafta sonu. Bu kadar aksilik üst üste gelince de, dünyanın en güzel videosu olan haul videoma nazar değdiğini düşündüm :))) Buraya kocaman bir nazar boncuğu çaktım!!!
Sonumun hayır olması dileği ile... =)

Sevgiler...

E.L.F UK 140 Yeni Ürüne Ev Sahipliği Yapıyor!!! Ha'di Alışverişe!!!

 
elf Banner
Extra Top
extra bottom
bis_bottom
e.l.f. Cosmetics UK
www.eyeslipsface.co.uk

12 Kasım 2009 Perşembe

Güncelleme!!!

Kızlar, en sonunda pek sevgili JM sayesinde Everyday Minerals siparişimi vermiş bulunuyorum. 12'den fazla büyük boy ürün alanlara %45 indirim olduğu için sapıttım da sapıttım!!! Tarihimdeki en yüklü makyaj alışverişini yaptım. 160 dolarlık sipariş bana shp. dahil 95 dolara geldi. Bu süper bir indirim bence; sepetimde 19 tane ürün var!!!
Bu sipariş Amerika adresine gideceğinden dolayı henüz EM TR shp. sorunsalına bir çözüm bulabilmiş değilim, hatta ve hatta EM benim paypal hesabımı bile adresim TR olduğu için kabul etmedi. Bu sefer işlerini sağlama almışlar.
Bu arada ben, bu paket kaybolma mevzunu da çözmüş bulunuyorum. Bu ürünleri gerçekten severek ve beğenerek kullanan kimse saçma salak mailler atarak firmayı dellendirmez!
Nette yaptığım araştırmalar sonucu sadece bu tarz promosyonları duyuran forumlar olduğunu gördüm. Delikanlı34, çakırmurat, beyazprens nikli tipler sırf beleş diye -ki ne kadar beleş olduğu tartışılır- bu kitlerden sipariş verip sonra da milleti bunaltıyorlar ne zaman gelecek diye! Yahu sen ne yapacaksın makyaj malzemesini; bi'de mineral yani... Aptal saptal işler yani... Sonra da olan bize oldu!
***********

Alışveriş videomu en fazla 200 mb sıkıştırabilmişim. Export neyse de youtube işi beni baydı.
1.8 GB videoyu hala yüklüyor, saat oldu yani... Haydi hayırlısı! Ben de ne halt yemeye o kadar büyük video yaptım onu da anlamıyorum!!! Mesleki deformasyon diye buna derler! Video kaliteli olsun, görüntüler çamur gibi olmasın diye DV AVI sıkıştırırsan videoyu olacağı budur!!!

***********
Bu hafta elime geçen bir paket daha oldu, onun da yazıları çok yakında!!!

**********
Bu arada çilekten stila set almış bulunuyorum. Iraz'da yakınmıştım ben bunu neden almadım diye. Sonra da tesadüf eseri xmas indirimini görür görmez sepete attım ve aldım. Iraza "ben de aldım en sonunda, yeniden indirime girmiş setler" diye yorum bırakacaktım ki o da blogunda bunu belirtmiş zaten! Bana kalsa Scott Barnes setten de alacaktım ama gereksiz yere bir harcama olacaktı, hatta diğer stila setlerde de gözüm kaldı...
Al, al nereye kadar!

Sevgiler

11 Kasım 2009 Çarşamba

Sürpriz !!!

 
 
Bir kaç gün içinde sizlere bir sürprizim olacak pek sevgili takipçilerim. Strawberrynet siparişim dün elime ulaştı. İş yeri adresime gönderdiğim için sekiz günde geldi, normalde 10 günde gelirdi çok mutluyum!!!
Neyse, konu mutlu olmam değil, paketimi açış anımı videoya almamdır!!!
Videoya bir kaç ekleme yaptım fakat videoyu DV kameramla çektiğim için 2 GB'lık bir görüntüyü sıkıştırarak export etmek çok uzun sürdü. Ben de yarıda kesip uyumak zorunda kaldım. Export'a bu gece devam edip görüntüyü en kısa zamanda buraya ekleyeceğim.
 
Sevgiler
 
{araştıran}

10 Kasım 2009 Salı

Fabrika'da Pardesü ve montlarda 50 TL indirim var!


Fabrika online mağazada tüm pardesü ve montlarda 50 TL indirim varmış!
Kampanya 15 kasım 2009 tarihine kadar geçerli olup, stoklarla sınırlıdır imiş aynı zamanda.

shop.fabrika-tr.com

Kadınlarda değil ama erkeklerde çeşit bol.

Sevgiler

{arastiran}



3 Kasım 2009 Salı

Yardım Gerekli Kızlar!

Bissürü işim var ama yazmam için şeytan dürtüp duruyor. Biliyorsunuz ki ben concealer'ımı ve fondötenimi mineral kullanıyorum. İlk başlarda heveslendiğimden olsa gerek sürekli fondöten kullanırdım ama uzunca bir süredir sadece concealer kullanıyorum. Fakat artık, pek bi'severek ve güvenerek kullandığım Everyday Minerals, takipçilerinin de iyi bildiği üzere Türkiye gönderimini dana önce de yaptığı gibi belirsiz bir süreyle durdurdu. Bööööö, çok mutsuzum...
id'yi çok sevmeme rağmen göz çevremdeki görüntüsünü pek sevmiyorum. EM'e oranla daha kalın görünüyor yapısı... Elbette EM'e ulaşamazsam el mahkum kullanacağım ama EM'e ulaşmanın yolunu bilen ya da keşfeden varsa lütfen bana söylesin. Bir ara paypal kullanarak alırdık ama şimdi öyle bir seçenek yok.
Ya da göz çevresini iyi nemlendiren bir likit concealer önerisi olan var mı? Organik veya bitkisel olursa da ayrıca sevinirim. Bir ara Maybelline denesem dedim ama kararsız kaldım. Onların ne derece mineral olduğu da tartışılır tabii. Physicians Formula'ya da hastayım uzaktan uzaktan. Organik veya mineral serisini de denemek istiyorum... Bu arada bir şartım da var; fiyatı 40 TL'yi aşmamalı :)
Öptüm.

2 Kasım 2009 Pazartesi

Hola Blogspot!!!

Bu aralar keyfim tıkırında, işe geri döndüm. Aynı kadroyla çalışmasam da işe gidiyor olmak yeteri kadar keyifli. Bugün şeytanın bacağını kırıp Çilek'te takılmaca yaptım. İş güç vs derken tam beş kere alışveriş sepetimi doldurmuşken sayfayı kapatmak zorunda kaldım.

İşte aldığım ciciler ve hediyeleri:

Ben, rimelde tam bir Lancome fanıyım. Lancome bir yana her rimel bir yana. Fatale'den başkasını tanımam ama üretiminin durdurulması başka rimelleri de tanımam gerçeğiyle beni başbaşa bıraktı. Öncelikli tercihim kahverengi rimel arayışlarım yüzünden bu oldu;

Lancome Cils Design Pro Custom Design Double Mascara - # 020 Brun & Brun Chocolat
Fiyatı 24.50 TL -> Buradan satın alabilirsiniz.
Bu rimel diğerlerine göre 10 küsür lira daha pahalı. Sadece kahverengi olanında indirim yapmışlar.

Stila'nın farlarını beğendiğimden -far alırım umuduyla- sepete başka bir ürün daha atmam gerekti çünkü bu gece sonuna kadar 25 dolar üstü siparişlerde, seçili Stila ürünlerinden biri hediye. Neyse, bir sürü şeye bakındım, başka bir yazı konusu olacak concealer arayışlarına girdim ama uzun zamandır denemeyi istediğim Lancome L'Extreme rimeli görünce dayanamadım!



Lancome L' Extreme Mascara - No. 04 Violet Stretch
Fiyatı 21 TL -> Buradan satın alabilirsiniz.
Evet, rengi koyu mor ama benim gözlerim malumunuz yeşilin yandan yemişi, bu yüzden renkli rimeller bende fena durmuyor, hem de bu gözüme tezat bir renk... Rengini ortaya çıkartabilir; ama şöyle de bir endişem var: Fatale'in yeşilini de aldım zamanında -hala kullanıyorum- ama yeşil bir rimel efekti asla vermiyor, sadece çok parlak ışıkta anlaşılıor yeşil olduğu. Bu renk de muhtemelen böyle olacak. Ama L'Extreme'i 21 liraya denemek için çok büyük bir fırsat. Benim rimelde aradığım tek şey kirpiklerimi uzun göstermesidir. Lancome'da bu işi L'extreme beceriyor, içerisinde fiberler var çünkü. Fatale ayrı bir olay olduğu için o her bi'şeyi beceriyor :) Bakalım uzun uzun kirpiklerim olacak mı; bunu hep beraber göreceğiz...

Gelelim hediyelere; stila far demiştim di'mi? Far dedim ama maalesef tabletlerden çıkmadı karşıma, minik kavanozlardaki krem/köpük farlardan çıktı -simli likit eyeliner ve de warm concealer da vardı-
Stila Shadow Pots Eye Mousse - # 12 Sky
Fiyatı 27.50 TL -bana hediye olarak gelecek- Buradan satın alabilirsiniz.
Bir de misket limonu denen "kezban yeşili" bir renk vardı. Öldürseler sürmem, o cisten. Kahverengi ruj ve yeşil lensle iyi bir kombinasyonu olur bayanlar!* O derece yani...

*Just-makeup, seni seviyorum :))) Kadınsın sen yahu, bayan ne...Elin gitmedi bari kız de, hanım de... Di' mi böcüğüm !

Bu da ikinci hediyem; -25 dolar üstü ilk müşteri siparişlerinde-

Çilek Revlon satmasa da hediye etmekte beis görmüyor. Fondötenimsi bir şeyler vardı ama bütün yazımı Antalya'da geçirsem bile süremeyeceğim renkleri veriyorlardı. Ben de şansımı lip glosstan yana kullandım.




Rengi aynen sol taraftaki gibi. Daha koyusu bir de bej gibi olanı vardı. Bejde aklım kaldı ama elim buna gitti.

İşte böyle kızlar, bu sefer iş yerimin adresini verdim, bakalım kaç günde gelecek?

Sevgiler...
Arastiran