26 Temmuz 2010 Pazartesi

İngiltere'den Evans [Büyük Beden] Alışverişi !



Evans Türkiye'de de mağazaları bulunan bir markaydı fakat hala varlar mı onu bilemiyorum. Büyük beden olup da -haklı olarak-dünya trendlerini takip etmek isteyen kadınlar için süper bir site!
Türkiye'ye gönderim ücreti sabit 10.50 £ = 25 TL (yaklaşık)
1 £ = 2.50 TL  -yaklaşık-
Fiyatlar mango-zara kıvamında hem de şu an indirimdeler...
Sitede kıyafetlerin, aksesuarların yanı sıra büyük beden çamaşırlar-mayolar, geniş ayaklar için ayakkabılar da var... En büyük ayak genişliği ölçüsü EEE olarak belirtiliyor.
Eğer ayakkabı geniş ayaklar için değilse "E Only" diye bir ibare oluyor.


18 £

21 Temmuz 2010 Çarşamba

TopShop İngiltere'den Alışveriş!

Ankara'dan istediği randımanı alamayıp kapanan TopShop mağazasına üzülen TopShop'çıların ve de bu markaya ulaşamayan illerin imdadına TopShop'ın İngiltere sitesi yetişiyor. Ve aynı zamanda da her ürününe ulaşmayan İstanbullulara...



Türkiye gönderim ücreti Dorothy Perkins gibi sabit 10.50 £ .
Pound = yaklaşık 2.5 TL.

Sevgiler

Araştıran

19 Temmuz 2010 Pazartesi

Dorothy Perkins'den Alışveriş

İngiltere menşeli bu site orta kalitede markaların toplu satıldığı bir yer. Kıyafet, ayakkabı, çanta, takı vs satılıyor... Uttam, LondonRise, Elite, Closet, Flame, Sequins & Pearls, PurpleB-Soul, Vero Moda, Lila, Culture, Silver Stitch, Dare2b, Luxe, Leighton, Sacha,  London, Black Gardenia, Timeless, Belle & amp; Mimi, Dunlop, Fiorelli, Mischa Barton, Ribbon &amp, Asher, Candy Box Beads, Salon Confidential,,Wonderbra gibi markalar satılıyor!

Zaten Dorothy Perkins adını bir çoğunuz duymuştur. Ben fiyatları çok uygun buldum açıkçası. Tabii ürünlerin indirimde olmasının çok katkısı var:)

https://www.dorothyperkins.com/

Şimdi ürünlerden bir kaç seçmece yaptım sizlere.



10 £



10 £