19 Ekim 2009 Pazartesi

Arkadaşlar, Bu Yorumları Yanlışlıkla Sildim. Back Space Tuşu Sağ Olsun, Screenshot Alabildim !!!


Orkid ve Flormar yorumları hariç diğer yormları hangi konulara yazdığınızı bana iletebilirseniz sevinirim kızlar !

16 Ekim 2009 Cuma

Flormar'dan Kampanya !!!


Flormar'ın Çarpıcı Renklerindeki Ürünlerinden Sizinle Birlikte İş Arkadaşınız da Satın Alsın, Makyaj Çantanızdaki Eksik Ürünleri Size Hediye Olarak Gönderelim!


Flormar'ın çarpıcı renklerdeki ürünlerinden sizinle birlikte iş arkadaşınız da satın alsın,makyaj çantanızdaki eksikler için ekstra para ödemenize gerek kalmasın.Evet yanlış okumadınız.Tek yapmanız gereken sipariş verirken size gözü takılan veya ürünlerimizi alıp kullandıktan sonra bu tecrübenize kulak misafiri olan iş arkadaşınızın da sipariş vermesini sağlamak.Arkadaşınızın sizin referansıyla internet sitemizden sipariş vermesi durumunda Flormar'ın tırnak/dudak ve göz gruplarından çeşitli ürünlerin sahibi olacaksınız.Sizinle aynı iş yerinde çalışan arkadaşınızın aşağıdaki meblağlarda sipariş vermeleri durumunda, sizin bir sonraki siparişinizde aşağıdaki ürünleri biz size hediye ediyoruz.
Tek yapmanız gereken arkadaşınız sipariş verdikten sonra arkadaşınızın ad /soyad ve kurum biliglerini aşağıdaki adrese e posta yoluyla bildirmek.
Neler Mi Hediye Ediyoruz:
1)Arkadaşınız 0-15ytl arasında sipariş verirse ,size istediğiniz ojeyi hediye ediyoruz.

2)Arkadaşınız 15-30ytl arasında sipariş verirse, size istediğiniz bir oje ve ruju hediye ediyoruz.
3)Arkadaşınız 30ytl ve üzerinde sipariş verirse terracotta serisinden terracotta allık veya fardan istediğiniz bir rengi size hediye ediyoruz.
Bu fırsatı kaçırmayın.Arkadaşlarınız da kendi arkadaşlarını getirerek bu sisteme üye olabilir,bu ve benzeri birçok avantajımızdan faydalanabilir.

Flormar Bloggerlarla Buluşuyor!


Flormar Ürünleri İle İlgili Blog Mu Hazırlamak İstiyorsunuz?


Bundan sonra Blog sahibi olan , blog sahibi olmayı düşünen veya Blogları aktif bir şekilde takip eden herkes, Flormar'ın binlerce renk ve çeşitteki ürün gamıyla tanışma şansını yakalayacak. Burada yayınlanacak metinler ve verilecek linkler sayesinde Flormar adını daha fazla duyurabilecek,gelişmelerden herkesi haberdar edebilecek. Burada yer alan iletişim platformu sayesinde Flormar gerek ürünleri gerekse her türlü yenilik çalışmalarını bloggerlara duyurabilecek ve blog okuyucularına Flormar hakkında merak ettikleri tüm soruların cevaplarını verecek. Bunun için tek yapılması gereken aşağıdaki iletişim formu aracılığı ile bize bilgilerini göndermek olacak.


İletişim Formu için tıktık !!!


Flormar Alışverişim Karşınızda!!!

Ta taaaa!!! İşte Yurtiçi Kargo aracılığıyla tarafıma iletilen paketim karşınızda. Dün kargoya verilen ürünler bugün 14:30 civarı elime ulaştı.


Yukarıda gördüğünüz faturada bir değişiklik var fark ederseniz! Ürünler hiç bir bedel ödemeden ulaştırıldı bana:)
Flormar'ın Başarılı Marka Müdürü Elif Karayiğit'in, Flormar'ın müşteri memnuniyetine önem veren, vizyon sahibi ve de Avrupa Standartlarında bir marka olduğunu gösterir nitelikte olduğunu gösteren "bloggerlara tanıtım" çalışması takdire şayan.


Bu ürünleri kendim satın almış olsaydım 30 lirayı aştığım için kargo parası ödemeyecek, Bonus Card'a üç taksit imkanım olacak ve de bir makyaj çantasına sahip olacaktım.
30 lirayı geçmeseydim Türkiye'nin her yerine sabit 3.54 kuruş ödeyerek bu paket yurtiçi Kargo tarafından kapıma kadar getirilecekti.



Yukarıda görmüş olduklarınız da bana hediye gelen ciciler, paketleme gayet özenli ve de güvenliydi. Kutuyu sallayınca takır tukur sesler gelmiyordu. İnce, straforu andıran bir maddeyle paketin her yeri desteklenmiş.



Paketten çıkanlar;
Perfect Coverage Foundation 104 Vanille Eclat -Ürün, sitede satılmadığından fiyatını bilmiyorum
Flormar Supershine Nail Enamel 004 - 1.25 TL
Flormar Great Look Ultra Black Eyeliner - 4.86 TL
Flormar Supershine Lip Stick 512 - 8.32 TL
Flormar Supershine Lip Gloss 103 - 9. 54 TL
Flormar Great Look Voluma Up Mascara - 7.30 TL


İşte bu da Flormar'ın yeni çıkarttığı parfümler; Heart, Mind, Soul ve Touch parfümlerinin numuneleri...
Sevgiler....
Not: Ürün yorumlarım çok yakında burada!!!




14 Ekim 2009 Çarşamba

Hey Orkid, Beni duyuyor musun???


Ben de "Orkid Özel Gün Paketi" istiyorum !!! Süpermarkette başka marka pedi deneme amaçlı alan bir kadına sinsice yanaşıp; "bu markayı denedim, çok kötü...bence orkid varken bunların yanına bile yaklaşılmaz" diyecek kadar da severim kendilerini :)))
Karnıma sıcak ayıcığımı bastırıp, çikolata eşliğinde, izleme fırsatı bulamadığım "sex and the city"i izlemek istiyorum :)
:))
Sevgiler...

13 Ekim 2009 Salı

Penti Dünyası!

Yine bizlerden bir siteyle huzurlarınızdayım :)
Benim bu konularda en büyük sıkıntım istediğim çorabı çorapçıya gidince bulamamak olmuştur. Bir renk beğenirsin, "ayy, onun 3 numarası yok...", iyi o zaman şunu alayım dersin; o da ellenmekten tüylenmiş, bir yeri falan kaçmıştır vs vs... Penti'nin çorap fiyatları ve de katitesi fiks olduğundan bu netten satın alma işi bana acayip cazip geldi. Çorapları seç, sepete at, kapına gelsin... Oh, miss!!!
Pamuklu spor çoraplar hariç her çorabımı Penti'den alıyorum. Diğer markalarda mutlaka bir falso çıkıyor. Falso çıkmayacak olanlar da çoook pahalı oluyor. 13-14 yaşındaylen Benetton külotlu opak çoraplar satardı, onlardan giyerdim okula, çook sağlam olurlardı. Bir çorabı kaçırmadan, okula 1 yıl giydiğimi bilirim. Yıkanınca da eskimezdi. Ama bayağı tuzluydu fiyatları...

Son iki yıldır da renkli çoraplara takık vaziyetteyim. Geçen kış kırmızı ve turkuaz ile başlayan maceram bu yıl, gri, pembe, ve de toz pembe renkleri de eklenerek devam edecek. Kırmızı çorabı bulmak çok zor ama, benimki yıpranmaya başladı, maalesef hiç bir yerde bulamadım: Penti'nin kendi mağazasında dahi!!! Bu renkli çorapları giyebilmek için havanın soğumasını bekliyorum desem yalan olmaz galiba :)))

Bir de sizlere, bu koton subaları tavsiye ediyorum. Bu yaz kaç tane aldım hatırlamıyorum !!! İmitasyon deri ayakkabı giymem için o ayakkabının çok özel olması gerekir, yoksa asla imiasyon deri ayakkabıya ayağımı sokmam. Bence ayak için çok zararlılar. Ama bazen öyle cici şeyler oluyor ki irademe yenik düşüyorum. İşte bu durumlarda koton suba kurtarıcı oluyor. İmitasyon derinin terletme hissi asla olmuyor. Ben, beyaz ve de siyahını kullanıyorum ama sitede beyazından yoktu. Babetlerin içinden asla görünmüyorlar; bunun sebebi de lastiklerinin yumuşak oluşu, yani çorabın ayağınızın neresine kadar geleceğine siz karar veriyorsunuz. Elinizle bir kaç kez düzeltmeniz yeterli. Hatta siyah babet giyecekseniz siyah suba kenardan görünse bile asla anlaşılmıyor. Pamuklu olduğundan dolayı şeffaf bir görüntüsü yok; fark edilmemesinin sırrı da burada!!
Gelelim diğer detaylara: 50 lira üstü siparişlerinizde kargo bedava, daha az miktarda alışveriş yapasanız da sabit bir ulaşım ücreti var, o da 5 lira. Ev giyim serisinden üç adet ürün siparişi verirseniz %25 indirim sahibi oluyorsunuz. İç giyimde de üç külot ya da iki sütyen alışverişlerinizde yine %25 indirim sizleri bekliyor.
Sevgiler...

12 Ekim 2009 Pazartesi

Alın-Verin FlorMar'a Can Verin !!!


Sürekli yabancı siteleri tanıtıyorum, biraz da Türk sitelere yer vereyim, di'mi ama?
Malumunuz, daha önce de Cerrahoğlu Eczanesinin sitesini tanıtmıştım. "Bu siteyi iyi ki yazmışsınız" diyen bir sürü kişi mail attı. Ne mutlu bana :)
Sıra geldi başka yeni adrese, bayağı bir süre önce bir dergi ya da gazetede gördüm flormarın e-satışa başladığını. Çok sevindim, diğer markalara da örnek olması dileğiyle :)
Flormar'ı ojede Türk Markalarında tek geçerim, hele ki yeni çıkardıkları bir seri var, bence muhteşem renkler var. Ben 381 ve 398 renklerini aldım. Birisi şeker pembe, birisi de ışıltılı lacivert-füme gibi değişik bir renk. Ojeler taze olduğundan galiba, çok dayanıklılar. Özellikle pembe olan her koşul altında, yerinde sapasağlam durdu. Bu arada mat oje de çıkartmışlar sitede gördüm ama flormar oje satan yerlerde göremedim. Nerelerde satılıyorsa bilenler yazıversin bana; M103 ve de M106 renklerini alacağım kesin !!!


Mat ojeler, supermat-supershine rujlar ve yeni çıkarttıkları rimeller çok hoş gözüküyor. Cilt tonum dolayısıyla -soğuk beyaz- genelde pembe rujları tercih ediyorum, bayağı çeşit var pembede. Denemeden almak ne derece sağlıklı bilemiyorum çünkü bazen sitelerdeki renkler gerçeği yansıtmıyor. Fotoğraf ekleyemiyorum ama size hemen yazayım; mat rujlarda 204 rengini sevdim, supershine rujlarda ise 513 ve 523 renkleri süper! Terracota allıkların 41 numarası süpemiş. Site sayesinde iyice incelemiş oldum flormarı vallahi.
30 lira üstü alışverişte Bonus'a 3 taksit ve de ücretsiz kargo gibi güzellikler var. Bir de makyaj çantası hediye ediyorlar. Parfüm ya da deodorant alırsanız da şık bir gece çantası sizlerin olacak.
Havale ile öderseniz de %5 indirim yapıyorlar.



Sevgiler...


Holaa!!!

Kızlar, merhaba!!!
Biliyorsunuz ki bir süredir yoktum ... Bir buçuk aydır çalışmıyorum, evde de internet bağlantımız eksilmişti. Açtıralı 5-6 gün falan oluyor. Yani işsiz ve de internetsizdim anlayacağınız. Bu aralar canım çok sıkkın haliyle... İçimden gelirse bir şeyler yazabilirim buraya. Cilt bakım ürünlerini yazma sözüm vardı -maille soran bir okucuya, ona da ayıp ettim - Fotoları çektim, her an yazabilirim !!!

Sevgiler..