12 Ekim 2009 Pazartesi

Alın-Verin FlorMar'a Can Verin !!!


Sürekli yabancı siteleri tanıtıyorum, biraz da Türk sitelere yer vereyim, di'mi ama?
Malumunuz, daha önce de Cerrahoğlu Eczanesinin sitesini tanıtmıştım. "Bu siteyi iyi ki yazmışsınız" diyen bir sürü kişi mail attı. Ne mutlu bana :)
Sıra geldi başka yeni adrese, bayağı bir süre önce bir dergi ya da gazetede gördüm flormarın e-satışa başladığını. Çok sevindim, diğer markalara da örnek olması dileğiyle :)
Flormar'ı ojede Türk Markalarında tek geçerim, hele ki yeni çıkardıkları bir seri var, bence muhteşem renkler var. Ben 381 ve 398 renklerini aldım. Birisi şeker pembe, birisi de ışıltılı lacivert-füme gibi değişik bir renk. Ojeler taze olduğundan galiba, çok dayanıklılar. Özellikle pembe olan her koşul altında, yerinde sapasağlam durdu. Bu arada mat oje de çıkartmışlar sitede gördüm ama flormar oje satan yerlerde göremedim. Nerelerde satılıyorsa bilenler yazıversin bana; M103 ve de M106 renklerini alacağım kesin !!!


Mat ojeler, supermat-supershine rujlar ve yeni çıkarttıkları rimeller çok hoş gözüküyor. Cilt tonum dolayısıyla -soğuk beyaz- genelde pembe rujları tercih ediyorum, bayağı çeşit var pembede. Denemeden almak ne derece sağlıklı bilemiyorum çünkü bazen sitelerdeki renkler gerçeği yansıtmıyor. Fotoğraf ekleyemiyorum ama size hemen yazayım; mat rujlarda 204 rengini sevdim, supershine rujlarda ise 513 ve 523 renkleri süper! Terracota allıkların 41 numarası süpemiş. Site sayesinde iyice incelemiş oldum flormarı vallahi.
30 lira üstü alışverişte Bonus'a 3 taksit ve de ücretsiz kargo gibi güzellikler var. Bir de makyaj çantası hediye ediyorlar. Parfüm ya da deodorant alırsanız da şık bir gece çantası sizlerin olacak.
Havale ile öderseniz de %5 indirim yapıyorlar.



Sevgiler...


6 yorum:

cecilia dedi ki...

ilk online alışverişimi güvenip de flormardan yaptım, iyikide yapmışım, rimelinden özellikle memnunum :)

Missha dedi ki...

hergün yeni birşey var mı diye bakıyordum, yeni yazını görünce çok sevindim. yazıların hiç eksilmesin:) sevgiler

Araştıran dedi ki...

cecilia: Merak ettim şimdi rimellerini de; dediğim gibi ben rujlara ve mat ojelere tav oldum :)))
emel: ilgine çok teşekkür ederim. Sıkılamdan takip ediyorsun, bu çok hoş bir şey :)

Ecem dedi ki...

Ben bunu bilmiyordum yaaa.. Haber verdiğin için çok teşkkür ederim araştırancım. Sen de olmasan saf saf oturacağım :) Ruj ve oje sipariş edeceğim kesinlikle!
Sende benim gibi gecekuşusun anlaşılan. En son yazını çok geç yazmışsın:))eee araştırmak kolay değil o kadar şeyi, mesai lazım.

Araştıran dedi ki...

Ecem: Ne mutlu bana!!! FlorMar'dan yaptığın alışverişi bizlerle de paylaşırsan sevinirim :)

p.s. ben de gece uyuyamayanlardanım:)

Adsız dedi ki...

Mat ojelere neden mat dendiğini anlamış değilim sanırım sadece sedefli olmadıkları için çünkü OPI mat serisinde gördüğümüz "mat" değiller normal bir oje gibiler ancak yine de kapatıcılıkları kıvam ve sürümü güzel. Blogunu yeni keşfettim zevkle takip ediyorum :)