16 Ekim 2009 Cuma

Flormar Alışverişim Karşınızda!!!

Ta taaaa!!! İşte Yurtiçi Kargo aracılığıyla tarafıma iletilen paketim karşınızda. Dün kargoya verilen ürünler bugün 14:30 civarı elime ulaştı.


Yukarıda gördüğünüz faturada bir değişiklik var fark ederseniz! Ürünler hiç bir bedel ödemeden ulaştırıldı bana:)
Flormar'ın Başarılı Marka Müdürü Elif Karayiğit'in, Flormar'ın müşteri memnuniyetine önem veren, vizyon sahibi ve de Avrupa Standartlarında bir marka olduğunu gösterir nitelikte olduğunu gösteren "bloggerlara tanıtım" çalışması takdire şayan.


Bu ürünleri kendim satın almış olsaydım 30 lirayı aştığım için kargo parası ödemeyecek, Bonus Card'a üç taksit imkanım olacak ve de bir makyaj çantasına sahip olacaktım.
30 lirayı geçmeseydim Türkiye'nin her yerine sabit 3.54 kuruş ödeyerek bu paket yurtiçi Kargo tarafından kapıma kadar getirilecekti.



Yukarıda görmüş olduklarınız da bana hediye gelen ciciler, paketleme gayet özenli ve de güvenliydi. Kutuyu sallayınca takır tukur sesler gelmiyordu. İnce, straforu andıran bir maddeyle paketin her yeri desteklenmiş.



Paketten çıkanlar;
Perfect Coverage Foundation 104 Vanille Eclat -Ürün, sitede satılmadığından fiyatını bilmiyorum
Flormar Supershine Nail Enamel 004 - 1.25 TL
Flormar Great Look Ultra Black Eyeliner - 4.86 TL
Flormar Supershine Lip Stick 512 - 8.32 TL
Flormar Supershine Lip Gloss 103 - 9. 54 TL
Flormar Great Look Voluma Up Mascara - 7.30 TL


İşte bu da Flormar'ın yeni çıkarttığı parfümler; Heart, Mind, Soul ve Touch parfümlerinin numuneleri...
Sevgiler....
Not: Ürün yorumlarım çok yakında burada!!!




4 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım güle güle kullan. Ben Flormar'ın ürünlerini severek kullanıyorum(özellikle ojelerini). Sonuçta yerel üretici desteklemek şart.

cecilia dedi ki...

Elif Hanım gerçekten bu konuda çok yardımcı ve ilgili. Bende 30 tl üzeri bi alışveriş yapmış, hem makyaj çantamı kapmış, hem de kargo parası ödememiştim, bloğumda da yer verdim. Ürünlerimden ise çok memnunum.

Araştıran dedi ki...

Elvan: Kesinlikle katılıyorum.

Cecilia: Ben de çok beğendim cicilerimi.

Sim dedi ki...

Dear Araştıran, :)
Ürünler hakikaten güzel değil mi? Bana da gönderdiler bi numune seti. Ben baya başarılı buldum, beklediğimden çok daha iyiler.

Güle güle kullan cnm