16 Ekim 2009 Cuma

Flormar Bloggerlarla Buluşuyor!


Flormar Ürünleri İle İlgili Blog Mu Hazırlamak İstiyorsunuz?


Bundan sonra Blog sahibi olan , blog sahibi olmayı düşünen veya Blogları aktif bir şekilde takip eden herkes, Flormar'ın binlerce renk ve çeşitteki ürün gamıyla tanışma şansını yakalayacak. Burada yayınlanacak metinler ve verilecek linkler sayesinde Flormar adını daha fazla duyurabilecek,gelişmelerden herkesi haberdar edebilecek. Burada yer alan iletişim platformu sayesinde Flormar gerek ürünleri gerekse her türlü yenilik çalışmalarını bloggerlara duyurabilecek ve blog okuyucularına Flormar hakkında merak ettikleri tüm soruların cevaplarını verecek. Bunun için tek yapılması gereken aşağıdaki iletişim formu aracılığı ile bize bilgilerini göndermek olacak.


İletişim Formu için tıktık !!!


4 yorum:

MM. dedi ki...

Bu bilgiyi sana kendisi mi iletti? Zira geçen hafta İsviçreye ürün teslimi olup olmayacağıyla ve kargo ücretiyle ilgili kendisiyle iletişime geçtim. İlgili bir cevap alınca bloggerlara yönelik bir kampanya yapıp yapmayacaklarını sordum. Şöyle bir cevap verdi: "Ne yazıkki numune gönderimimiz bulunmamaktadır.Ürünlerimize uzmanlı satış noktalarımızdan,kiosk ve mağazalarımızdan ulaşabilirsiniz.Online alım yapmak isterseniz www.e-flormar.com sitemizin açıldığı bilgisini vermek isterim size.Buradan tüm Flormar ürün gamınai cazip fiyatlarla ve çeşitli avantajlarla ulaşabilirsiniz."
Aynı gün makyaj çantam'ın blogunda numune paketini gördüm, bugün de sen yazıyorsun:)
Flormar zaten ucuz bir marka, bana ürün gönderip göndermemeleri de çok umrumda değil açıkçası zaten parfümeri sahibi bir arkadaşım ihya ediyor beni. Ancak bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek istiyorum. Benim gözümde Flormar kurumsal kimliğini ciddi zedeleyen tuhaf bir olaydır.Markaya olan bütün sempatim puf diye söndü! Buraya da yazmak istedim.

Araştıran dedi ki...

Ben Marka Müdürüyle iletişim halindeydim birkaç gündür. Blogger olayı da daha bugün çıktı ortaya, ben de siteden gördüm vallahi !!!
Senin olay ilginçmiş hakikaten. Belki de yurtdışında olduğundan kaynaklanıyordur!?!Ben de sana mail atacaktım bu aralar, şu selülit sabunuyla ilgili :))) Salıncakta iki kişi'de yazdığından beri kullanıyorum; o dalga dalga görünümü kırdı ama tamamen iyileşme olmadı tabii. Sende durumlar nedir ??:)

MM. dedi ki...

Tamamen geçti bebek gibi oldum diyemem ama doğru düzgün selülitim de kalmadı sayılır. gerçi artık o sabunlarla yıkanmayı alışkanlık haline getirdim, herhangi bir ürüne de aynı sadakati gösterseydim aynı sonucu alırdım muhtemelen. ama kremlerle uğraşmaktan nefret ediyorum, duşta sabunlanmaksa olmazsa olmaz:) sen yine sabret bakalım, uzun vadede etkiliyor belki ama etkiliyor!

Araştıran dedi ki...

Ben de alışkanlık haline getirdim ama iki haftadır kesmiştim, demek ki devam etmem gerekiyor :))