14 Ekim 2009 Çarşamba

Hey Orkid, Beni duyuyor musun???


Ben de "Orkid Özel Gün Paketi" istiyorum !!! Süpermarkette başka marka pedi deneme amaçlı alan bir kadına sinsice yanaşıp; "bu markayı denedim, çok kötü...bence orkid varken bunların yanına bile yaklaşılmaz" diyecek kadar da severim kendilerini :)))
Karnıma sıcak ayıcığımı bastırıp, çikolata eşliğinde, izleme fırsatı bulamadığım "sex and the city"i izlemek istiyorum :)
:))
Sevgiler...

9 yorum:

Sinem dedi ki...

ben de, bende! bizim neyimiz eksik? bizim de blogumuz var, bize ni,ye gondermiyolar yani!! Orkid, duy sesimizi!! biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar diye boşuna dememişler!

mughetto dedi ki...

Vallahi bende istiyorum ama istemekle gönderirler mi acep :))
Bloggerlar paketlerini yayınladıkça kıskanıyorum :)

admin dedi ki...

araştıran, zaten orkid bir seni bir de beni duymadı :)

sevgiler,
makyajcantam

MM. dedi ki...

hey orkid! araştıranı duymuşken beni de duy ! bi biz boynu bükük kaldık!

neslihan dedi ki...

araştıran süpersin orkid duy sesimizi (: yaptığının bi benzerini kardeşime yaptım, başka bi marka almıştı ve ben onu attım hemde en zor zamanında:)) ee mecburen gidip orkid aldı :) çünkü yakınlarda bi eczane vardı ve ordada sadece orkidd:))bu yüzden bende kendimde orkid hediye paketi hakkını görüyorum valla :) bu arada bi mail atmıştım ama sanırım görmedin :(sevgiler

Adsız dedi ki...

Orkid beni de unuttu çok kalbimi kırdı:(

Araştıran dedi ki...

Şimdiden 6 kişi olduk vallahi :)))

LadyPresley dedi ki...

devamlı okuduğum tüm blogların sahiplerine gönderildi. ben de yıllardır orkid kullanıyorum ve dee başka bir marka kullanmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Bu kadar sadık Orkid tüketicisine niye göndermiyorlar hala o paketten :((

Üfürükten Prenses dedi ki...

Bana da göndermediler..
Hadi göndermediler birşey dğeil,cevap bile vermediler :)