13 Ekim 2009 Salı

Penti Dünyası!

Yine bizlerden bir siteyle huzurlarınızdayım :)
Benim bu konularda en büyük sıkıntım istediğim çorabı çorapçıya gidince bulamamak olmuştur. Bir renk beğenirsin, "ayy, onun 3 numarası yok...", iyi o zaman şunu alayım dersin; o da ellenmekten tüylenmiş, bir yeri falan kaçmıştır vs vs... Penti'nin çorap fiyatları ve de katitesi fiks olduğundan bu netten satın alma işi bana acayip cazip geldi. Çorapları seç, sepete at, kapına gelsin... Oh, miss!!!
Pamuklu spor çoraplar hariç her çorabımı Penti'den alıyorum. Diğer markalarda mutlaka bir falso çıkıyor. Falso çıkmayacak olanlar da çoook pahalı oluyor. 13-14 yaşındaylen Benetton külotlu opak çoraplar satardı, onlardan giyerdim okula, çook sağlam olurlardı. Bir çorabı kaçırmadan, okula 1 yıl giydiğimi bilirim. Yıkanınca da eskimezdi. Ama bayağı tuzluydu fiyatları...

Son iki yıldır da renkli çoraplara takık vaziyetteyim. Geçen kış kırmızı ve turkuaz ile başlayan maceram bu yıl, gri, pembe, ve de toz pembe renkleri de eklenerek devam edecek. Kırmızı çorabı bulmak çok zor ama, benimki yıpranmaya başladı, maalesef hiç bir yerde bulamadım: Penti'nin kendi mağazasında dahi!!! Bu renkli çorapları giyebilmek için havanın soğumasını bekliyorum desem yalan olmaz galiba :)))

Bir de sizlere, bu koton subaları tavsiye ediyorum. Bu yaz kaç tane aldım hatırlamıyorum !!! İmitasyon deri ayakkabı giymem için o ayakkabının çok özel olması gerekir, yoksa asla imiasyon deri ayakkabıya ayağımı sokmam. Bence ayak için çok zararlılar. Ama bazen öyle cici şeyler oluyor ki irademe yenik düşüyorum. İşte bu durumlarda koton suba kurtarıcı oluyor. İmitasyon derinin terletme hissi asla olmuyor. Ben, beyaz ve de siyahını kullanıyorum ama sitede beyazından yoktu. Babetlerin içinden asla görünmüyorlar; bunun sebebi de lastiklerinin yumuşak oluşu, yani çorabın ayağınızın neresine kadar geleceğine siz karar veriyorsunuz. Elinizle bir kaç kez düzeltmeniz yeterli. Hatta siyah babet giyecekseniz siyah suba kenardan görünse bile asla anlaşılmıyor. Pamuklu olduğundan dolayı şeffaf bir görüntüsü yok; fark edilmemesinin sırrı da burada!!
Gelelim diğer detaylara: 50 lira üstü siparişlerinizde kargo bedava, daha az miktarda alışveriş yapasanız da sabit bir ulaşım ücreti var, o da 5 lira. Ev giyim serisinden üç adet ürün siparişi verirseniz %25 indirim sahibi oluyorsunuz. İç giyimde de üç külot ya da iki sütyen alışverişlerinizde yine %25 indirim sizleri bekliyor.
Sevgiler...

7 yorum:

Ecem dedi ki...

Bugün arka arkaya çok sevindim. Ben de hep pentinin desenli çoraplarını giyiyorum.siyahları çok şık oluyor. 5 lira gönderim de hiç bir şey değil. iki vesait parası zaten. hemde kış geliyor, sıcacık evimde otururken çorap olmak çok rahat olacak. havalar biraz daha soğusun buradan birkaç parça yeni çorap alacağım.çok sağol :)))

Adsız dedi ki...

Senelerdir pentiden asla başka hiçbir markadan külotlu çorap almam.Bazı italyan çoraplar var çok nadirdir onlardan satın aldığım,ancak desenlerine veya renklerine vurulmam gerk:))Evde bir kaç tane var hatta onlardan ama giymiyorum:(( kışş gelsinnnnnn artık kalın kalın renkli çoraplarımı giymek istiyorummm

Flame dedi ki...

Coton subalar bu yaz hayatımı kurtardı diyebilirm. Kaçtane aldım bende bilmiyorum :P

Araştıran dedi ki...

Ecem: Ben de seninle aynı fikirdeyim :) Bu alışverişini de bizlerle paylaşırsan sevinirim :)

Pearl:Ben deee!!! Çorap çekmecemi açınca rengarenk Penti külotlu çoraplarımı görüyorum ve de giymek için sabırsızlanıyorum!!!

Flame: "Çok Yaşa Penti Koton Suba!" dersek yerinde olur o zaman :)

MM. dedi ki...

Bi de mağazasına uğrama fırsatınız olursa (capacityde var mesela) geçen sene sürekli sezon ürünlerinden bir kaç tanesi indirimde oluyodu kapının yanındaki sırada. ben sık sık uğrayıp takip ediyordum.

Araştıran dedi ki...

Ankara'da oturduğumdan dolayı Armada mağazasını ben de takip ediyorum ama popoyu kaldırmadan alışveriş edebilmek de çok keyifli yahu :)

Missha dedi ki...

çok güzel bir haber:)
paylştığın için teşekkür ederim