29 Ağustos 2008 Cuma

FragranceX Siparişim Geldi !!!

11 Ağustos'ta yola çıkan parfümüm 23 Ağustos'ta elime sağ salim ulaştı.Fakat daha sonrasında Ankara'da olmadığım için bu durumu sizlere bildiremedim.
Sizler için fotoğraf da çektim.Orijinallik,paketleme vs hakkında kafanızda kalan soru işaretlerini kaldırmaya yardımcı olur umarım :)
Büyük boy olan Parfümü 3 sene önce Armada Boyner'den satın almıştım.Küçük boy olan http://www.fragrancex.com/ sitesinden alındı.


6 yorum:

Lütfi Mutluer dedi ki...

mrb arkadaşım çok güzel bir blog olmus basarılarının devamını dilerim bu benim sitem bakmak istersen www.anindayorum.com görüşmek dileğiyle hoşçakal

Araştıran dedi ki...

Teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Merhaba, Fragrancex.com takipli posta göndermiyor maalesef siparişiniz postada kolaylıkla kaybolur..ayrıca gümrük sorunu yaşayabilir...
Başıma geldiği için bunu yazıyorum...PTT'yi aradığım zaman "takipli posta olmadığı için yardımcı olamıyoruz dediler" Size önerim www.ucuzveorijinal.com sitesi olacaktır...

Araştıran dedi ki...

Şimdiye kadar hiçbir paketim kaybolmadı.Yaptığım alışverişin sayısını hatırlamıyorum :)
Gümrük mevzuatından da haberim var -ki bu konuda herkesi uyarıyorum-.
Sadece merkez postanelerde dikkatli olmak gerekiyor.Örnek vermek gerekirse Ankara-Kızılay postanesinden kaybolmadan çıkan paket sayısı nadir.Onun dışında kaybolma ihtimali düşük.
Belirttiğiniz sitede de fiyatlar uygun görünüyor.İnceleyeceğim.
Gönderi ücreti de çok önemli tabii...

Teşekkürler...

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Ben fragrancex.com sitesinde sorun yaşadım. Üstelik muhattab bulmak zor oluyor. Zaten gönderdikleri maillerde bunu belirtiyorlar. Yani takipli posta göndermiyorlar. Eğer ürününüz postada kaybolursa PTT'de bunu araştırmanız gerekir ve kaybolursa da kimse sorumlu olmaz. UcuzveOrijinal.com sitesini neden yazdığımı da açıklayayım. Eğer ürün postada kaybolursa ki takipli gönderi yapıyorlar ürünü tekrar gönderiyorlar. Yani postada ürün kaybolması beni ilgilendirmiyor. Ayrıca Türkçe içerikle ve türkçe bilen kişilerle muhattap oluyorsunuz. Bence sitenin tek eksiği tasarımının pek sevimli olmaması...Teşekkürler..Ayrıca bu faydalı blog için de teşekkürler :-)

Araştıran dedi ki...

Beğeniniz için teşekkür ederim :)
Fragrancex.com'da takipli posta seçeneği var ama ücrete tabi.Öte yandan bahsettiğiniz site Türkler'e ait.Elbette ki onların kazanmasını isteriz.
Almanya ve İtalya gibi postacılık sistemi mimli bir ülkeyiz.Hatta ebay.com'da "do not ship Germany,Italy and Turkey" yazan bir çok satıcı var.PTT'ye şikayet dilekçesi verdim zamanında ama "bizi hiç ilgilendirmiyor" üslubunda bir cevap yazdılar.Takip numarası olmayan paketleri "bazı memurların yok ettiklerini" düşünüyorum açıkçası :(