11 Ağustos 2008 Pazartesi

Gönderim Ücreti Almayan Kozmetik Siteleri 1

Ücretsiz gönderi ilk aşamada pek bir şey ifade etmese de,netten alışveriş kurtları "free shipping" olayına çok önem verir;tıpkı benim gibi :)
Hemen açıklayayım;diyelim x site kozmetikte dev bir indirim yaptı ve de Lancome Juicy Tubes 15 ytl.Buraya kadar gayet güzel ama bazı siteler 40 dolara kadar varan abartı shipping(gönderi) fiyatlarıyla eşeğin kulağına su kaçırıp hevesimizi kursağımızda bırakabiliyorlar.Yani gönderi ücretiyle beraber alacağınız ürün Türkiye'dekiyle aynı hesaba,bazen de daha pahalıya geliyor.
Aşağıya yazacağım listede kimi zaman %70-80 lere varan indirimleriyle beni mest eden siteler bulunuyor.

1- http://tr.strawberrynet.com/
Tam bir kozmetik cenneti,alışanın bir daha bırakamadığı bir site!Fiyatlar kimi zaman gülünç derecede düşük.
Thiery Mugler Angel 30 ml parfümü 35 liraya sattıkları bir dönem bile mevcut.Ya da Dior rujları 20 liraya... Üstelik sitenin türkçe dil desteği de mevcut; fiyatlar ytl cinsinden.
Bir de ilk siparişte 25$ üzerine çıkarsanız o dönem dahilindeki bedava hediyeye sahip oluyorsunuz.Fakat biz Türkler bu hediyelere her defasında sahip olmak istediğimizden her alışverişi farklı mail adresleriyle gerçekleştiriyoruz :) Sistem kişi adı ya da adresine değil,mail adresine göre müşteri kaydı alıyor.Yani farklı bir mail adresiyle ikinci alışverişinizi yaparsanız otomatikman yeni bir müşteri oluyor ve de bedava hediyeyi kapıyorsunuz.Fakat dikkat edilmesi gereken bir konu var;limit 25 YTL* değil 25 $.
25 YTL lik alışverişlerinizde "nerede benim hediyem" demeyin.

Kozmetik,cilt bakımı ve saç bakımı ürünlerinin gönderimi bedava.Fakat parfüm alacağınız zaman durum değişiyor.Parfüm fiyatının %10'u kadar bir gönderim ücreti de alıyorar.
Örnek:Alacağınız parfüm 30 ytl + 3 ytl gönderi ücreti = 33 ytl

*(sitede TRY diye geçiyor)

1 yorum:

Unknown dedi ki...

merhabalar öncelikle blogunuz bir harika!sormak istediğim bi konu var ki kafamı hep kurcalamıştır yurt dışından alışveriş konusunda .şimdi kargo ücreti ödemiyoruz okey peki gümrük ücreti ödeniyor mu.yani 25 dolara aldığım bi ürüne sadece o kadar mı veriyorum kargo yok gümrük te mi yok .şimdiden teşekkür ederim