12 Kasım 2009 Perşembe

Güncelleme!!!

Kızlar, en sonunda pek sevgili JM sayesinde Everyday Minerals siparişimi vermiş bulunuyorum. 12'den fazla büyük boy ürün alanlara %45 indirim olduğu için sapıttım da sapıttım!!! Tarihimdeki en yüklü makyaj alışverişini yaptım. 160 dolarlık sipariş bana shp. dahil 95 dolara geldi. Bu süper bir indirim bence; sepetimde 19 tane ürün var!!!
Bu sipariş Amerika adresine gideceğinden dolayı henüz EM TR shp. sorunsalına bir çözüm bulabilmiş değilim, hatta ve hatta EM benim paypal hesabımı bile adresim TR olduğu için kabul etmedi. Bu sefer işlerini sağlama almışlar.
Bu arada ben, bu paket kaybolma mevzunu da çözmüş bulunuyorum. Bu ürünleri gerçekten severek ve beğenerek kullanan kimse saçma salak mailler atarak firmayı dellendirmez!
Nette yaptığım araştırmalar sonucu sadece bu tarz promosyonları duyuran forumlar olduğunu gördüm. Delikanlı34, çakırmurat, beyazprens nikli tipler sırf beleş diye -ki ne kadar beleş olduğu tartışılır- bu kitlerden sipariş verip sonra da milleti bunaltıyorlar ne zaman gelecek diye! Yahu sen ne yapacaksın makyaj malzemesini; bi'de mineral yani... Aptal saptal işler yani... Sonra da olan bize oldu!
***********

Alışveriş videomu en fazla 200 mb sıkıştırabilmişim. Export neyse de youtube işi beni baydı.
1.8 GB videoyu hala yüklüyor, saat oldu yani... Haydi hayırlısı! Ben de ne halt yemeye o kadar büyük video yaptım onu da anlamıyorum!!! Mesleki deformasyon diye buna derler! Video kaliteli olsun, görüntüler çamur gibi olmasın diye DV AVI sıkıştırırsan videoyu olacağı budur!!!

***********
Bu hafta elime geçen bir paket daha oldu, onun da yazıları çok yakında!!!

**********
Bu arada çilekten stila set almış bulunuyorum. Iraz'da yakınmıştım ben bunu neden almadım diye. Sonra da tesadüf eseri xmas indirimini görür görmez sepete attım ve aldım. Iraza "ben de aldım en sonunda, yeniden indirime girmiş setler" diye yorum bırakacaktım ki o da blogunda bunu belirtmiş zaten! Bana kalsa Scott Barnes setten de alacaktım ama gereksiz yere bir harcama olacaktı, hatta diğer stila setlerde de gözüm kaldı...
Al, al nereye kadar!

Sevgiler

8 yorum:

Flame dedi ki...

Stilayı bende aldım :p Bu defa kaçmazdı değil mi :D

GüL_Se dedi ki...

demek edm' den bizi eden bu tipler.öyle sinir oldum ki şimdi.edm bnm icin cok önemli idi.canım aşırı derecede EDM aşeriyor:) bu arada ben scott barnes set almak istiyorum icinde bana yarıyacak herşey var.ama kalite olarak nasıl sence?
bloğunu cok seviyorum sık sık güncelleşmesini diliyorumm:) yeni yazılrını bekliyorum sabırsızlıkla..

admin dedi ki...

Araştırancım güle güle kullan stila'larını, ben aynı setten bu indirimde 2 tane daha sipariş ettim, biri bir arkadaşıma biri de hediye vermek için zulaya :))))

bir de bu sefer birkaç farklı stila set var, onları da alsam mı diye düşünüyorum, 26 aralık'a kadar sürecekmiş indirim! Delirdim sanırım heheh :)

Bedavacılar çok anacım, ACW'de First Class ile göndermeyi bıraktı. Yannız şunu anladım bu ara inanılmaz bir paket sorunu var First Class ile kayboluyorlar hep :(

Sim dedi ki...

Eveet eveet Scott Barnes'ı ben de gözüme kestirdim ama almadım gereksiz diye. Aslında 40 TL için çok güzel ürünler vardı setin içinde..

Hadi bakalım, habersiz bırakma bizleri..

aysse dedi ki...

araştıran güle güle kullan bayagı idare eder seni aldıkların.19 tane ürün.
çilekteki indirimi görünce bende dayanadım 2 stila set ve clinique ruj seti aldım umarım güzel çıkarlar.

duyqş dedi ki...

Yetişemedim, alayım mı almayayım derken stila üçlü eyelinerı kaçırdım oda yetmezmiş gibi clinique sekizli lipgloss setinide kaçırdım.
Allahım intaharın eşiğine geldim çıldırıyorum beni benimle başbaşa bırakın.Doya doya ağlayayım.

Glam's World dedi ki...

"al al nereye kadar" :)) heheheh çok haklısın valla. Stila'ya da benim içim bi türlü ısınamadı - itinayla züğürtlüğümü söz konusu ettirmem :D. Sen şimdiden tüüm aldıklarını güle güle kullan cnm.
Sevgiler:)

Araştıran dedi ki...

Genel Cevap:

Scott Barnes'ın genel olarak kalitesini test edebilmek için çok iyi bir fırsat bu!!! Bence Stila setlerin kapış kapış gitme sebebi setlerinin içinde -rimel hariç- bozulabilecek bir ürün olmaması. Yani hiç bir aklı selim Stila stick fondöten falan almamalı çilekten. Far ve allıklar sağolsun, bozulmayarak bizleri mutlu ediyorlar :)
Ayrıca da bu EDM meselesi bir an önce çözüme kavuşsa süper olacak.
Bir de ben maaşımı bir an önce alsam, Panora semalarına açılsam, gezsem, tozsam, sem...sam...