13 Kasım 2009 Cuma

Pastel Ciciler!!!

Şu yukarıda gördüğünüz ürünler var ya, hepsi de inanılmaz kaliteli, test edildi, onaylandı!!! Rimel ve kapatıcıyı iki gündür işe giderken kullanıyorum, göz kapaklarıma da açık renk fardan sürüyorum; eve geldiğimde günde 30 kere gözüne dokunan ben, aynaya baktığımda bütün makyajı yerli yerinde buluyorum ve de buna çok şaşırıyorum. Rimelde Fatale'ı tek geçen ben, bu rimele de Fatale'den sonra o etkiyi veren en iyi rimel ödülünü veriyorum. Ne bir dökülme, ne bir şeklini kaybetme...
- Bu ve bunun gibi yazıları çok yakında www.just-makeup.net 'te bulabilirsiniz-

Bu ürünler bana denemem ve yorumlamam için Pastel'den hediye geldi. Fakat bu gönderim JustMakeup ve YurtdışındanAlışverişRehberi bloglarının başarısı ve de detaylı anlatımından dolayı gerçekleşti. Yani bu bir blogger kampanyası değil. Tıpkı Iraz'a gelen Inglot ürünler gibi...

Pastel benim için çocukluğum demek, annemin makyaj çantası Pastel'in şu üst tarafta gördüğünüz farını açtığımda burnuma gelen kokuyla aynı kokardı. Onları kurcalamak en büyük zevkimdi. Şimdi de sokağa çıkarken makyaj yapabilecek yaştayım ve yine Pastel ürünlerimi kurcalıyorum sürekli.

Uygun fiyatları ve de bir çok satış noktasından satın alınabilmesiyle ulaşılabilmesi çok kolay bir marka. Aynı zamanda da güvenle kullanabileceğiniz... Katikül yumuşatıcısı ürünün üstünde made in France, göz kaleminde ise made in Germany yazıyor. Diğer ürünlerde bir ibare göremesem de, bir sürü para döküp aldığımız kozmetiklerle aynı yerlerde üretilmesi de kalitelerini somutlaştırıyor.

Buraya tıklayarak pastelin ürünlerini ve de renk skalasını görebilirsiniz. Bu sitede en sevdiğim şey fotoğraflar oldu. Makyajlar o kadar hoş görünüyor ki, her baktığımda kendimi ayna karşısında deneme yaparken buluyorum. Model ve MUA seçimi daha isabetli olamazdı.

Pastelde fiyatlar uygun olduğu gibi bir de sık sık kampanya ve de indirim gerçekleştiriyorlar. Hatta ve hatta bunu da bizlere Pastel Club'a üye olunca mail yoluyla bildiriyorlar. Şahsen kalıcı gloss ve allıklarda gözüm kaldığı için ben Pastel Club'a üye oldum, herhangi bir kampanya anında hemen bir Watson's'a ya da www.kozmetikcim.com / www.hepsiburada.com 'a zıplayacağım!!!

Sevgiler...

Edit: Ürün yorumları için aşağıdaki linklere tıklayın!

http://just-makeup.net/pastel-magic-touch

13 yorum:

ANTİGONE dedi ki...

öneri için teşekkürler ;)) kapatıcı olarak Magic Touch'ı mı denedin? eğer dediğin gibi iyiyse ben de alacağım. sevgiler..

Selin-Sel dedi ki...

Ben sessiz takipçilerdendim çünkü yabancı sitelere güvenemedim gitti ama içim gidiyor o da ayrı mesele. Pastelleri görünce gözüm döndü. Bence de sizin kaliteniz açık ara ortada. Iraz da sizin gibi. Her yerde makyaj blogu pörtledi zaten, öyk geldi. Hepsine ilham olan sizsiniz zaten. İlk göz ağrımızsınız derya ve sen :) Bu yüzden pastel sadece sana göndermekte haklı. Gerçi ruj ya da gloss göremeyince hayal kırıklığına uğradım. KEşke gönderselermiş, ben senin o flormar gloss fotondan sonra üç tane flormar gloss aldım parfümeriden.
MAlum grip falan, dudağımıza deneyemiyoruz, senin dudağında görmek iyi olurdu :)

ay ne çok yazmışım, ilk baştayazmaya çekiniyordum şimdi de çenem düştü.

see ya!

Araştıran dedi ki...

Selin-Sel: Yanağım kızardı okurken yahu!!! Çok şekersin. Artık yorumlarını sıkça görmek isterim.

Araştıran dedi ki...

Antigone: Evet, Magic Touch :)
Gerçekten de Magic Touch gibi !!!
Just-makeup'a yazısını ekleyeceğim birazdan, orada da görürsün.

Sevgiler...

MM. dedi ki...

Aaa süpermiş! Zaten yapacaklarsa böyle bir tanıtım kampanyası, bu şekilde önceden belirledikleri bloglara göndermeliler. Flormar rezaletine dönmez hem iş!
İlk fırsatta bu ürünlerle yapılmış bir makyaj da görmek isteriz ama. Ona göre:)

Araştıran dedi ki...

İlk yazımı JM'a attım bile. Buradan bir ipucu vereyim. Işıl ışıl lacivert bir smokey eye yazısı gelecek yakında :)

Sim dedi ki...

:) süper

Olcay Turkuaz dedi ki...

böyle hediyelerin makyaj konusunda tecrübeli isimlere gitmesi en doğrusu,,güle güle kullan cicilerini..

Adsız dedi ki...

daha önce JM'de kirpikleri uzatan rimel muhabbeti esnasında tavsiye etmiştin bana da bu fatale'i. burada daha kolay ulaşılır uygun fiyatlı bir muadilini görmek çok iyi oldu. gerçekten harika bir yazı. magic touch yazısı da aydınlatıcı krizi yaşayan bana ilaç gibi geldi. yurt dışında alışverişin tadı bir başka olsa da insan mağazaya da hemen zıplayabilmek istiyor. dediğin gibi kampanya anında watsons'a atıcam ben de kendimi:P

limeandblue

nily21 dedi ki...

Kalemlerini seviyorum ama pek rimellerine güvenemiyordum. Ancak senin onayından sonra alıp denemeye karar verdim. Teşekkürler

Araştıran dedi ki...

Sim: Bence de süper!!!

Olcaytile: Çok teşekkür ediyorum, ben de senin gibi düşünüyorum :)

limeandblue: Bugün eve gidince rimel yazısını ekleyeyim o zaman. Bir an önce okuyup cicilerine kavuşursun :)

Nilgün: Bir aksilik olmazsa rimel yazısını bu akşam JM'a ekleyeceğim. Mutlaka göz at!

ANTİGONE dedi ki...

Just Make-up'a da baktıktan sonra bugün koşa koşa gidip aldım Magic Touc'ımı. Dediğin gibi mucize adeta! Çok çok teşekkürler tekrar!!

Makyaj Perisi dedi ki...

Merhabalar,
Blogunuzda oldukça güzel paylaşımlar var,takipçiniz olacağım.
Blogumdaki hediye kampanyasında sizi de görmek isterim.Sevgiler..
http://makyajperisi.blogspot.com/2009/12/makyaj-perisinden-hediyeler.html