3 Kasım 2009 Salı

Yardım Gerekli Kızlar!

Bissürü işim var ama yazmam için şeytan dürtüp duruyor. Biliyorsunuz ki ben concealer'ımı ve fondötenimi mineral kullanıyorum. İlk başlarda heveslendiğimden olsa gerek sürekli fondöten kullanırdım ama uzunca bir süredir sadece concealer kullanıyorum. Fakat artık, pek bi'severek ve güvenerek kullandığım Everyday Minerals, takipçilerinin de iyi bildiği üzere Türkiye gönderimini dana önce de yaptığı gibi belirsiz bir süreyle durdurdu. Bööööö, çok mutsuzum...
id'yi çok sevmeme rağmen göz çevremdeki görüntüsünü pek sevmiyorum. EM'e oranla daha kalın görünüyor yapısı... Elbette EM'e ulaşamazsam el mahkum kullanacağım ama EM'e ulaşmanın yolunu bilen ya da keşfeden varsa lütfen bana söylesin. Bir ara paypal kullanarak alırdık ama şimdi öyle bir seçenek yok.
Ya da göz çevresini iyi nemlendiren bir likit concealer önerisi olan var mı? Organik veya bitkisel olursa da ayrıca sevinirim. Bir ara Maybelline denesem dedim ama kararsız kaldım. Onların ne derece mineral olduğu da tartışılır tabii. Physicians Formula'ya da hastayım uzaktan uzaktan. Organik veya mineral serisini de denemek istiyorum... Bu arada bir şartım da var; fiyatı 40 TL'yi aşmamalı :)
Öptüm.

20 yorum:

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

EM ye mesaj atmıştım geçen hafta. gönderimlerde sorun çıkmış, o yüzden durdurmuşlar. artık problemleri ne ise düzelince tekarar gönderim başlayacaklarmış ancak bu uzun bir süre alabilirmiş.

Aslı dedi ki...

Geçici olarak elfin minerallerinden alıp EM dönene kadar geçici olarak onu kullanabilirsin, sonra da (nasılsa ucuz) at çöpe. Hafif bir yapısı var onların da. Ama kapanması gerekenler çok koyu renkli ya da büyük birşeyse kapatır mı bilemiyorum.

admin dedi ki...

sevgili araştıran, mineral değil ama Lancome Effacernes'ten inanılmaz memnunum. Ne kadar mineral emin değilim ama Maybelline Mineral Power Concealer diye birşey almıştım BB'den, hatta sitemde yazısı da duruyor, o baya güzel çıktı, üstelik fiyatıda 4-5$ idi sadece. Öyle işte :)

Roxelanne dedi ki...

Physicians Formula'yı hangi sitelerden alabiliriz acaba organic wear ürünleri güzele benziyor. ebay de gördüm ama orjinal midir acaba?

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

bu arada paypal kullanıyorlar...

fashion in fashion dedi ki...

yves roche kullanıyorum hem doğal hem çok güzel tavsiye ederim.=)

Pelin dedi ki...

Organik veya bitkisel değil ama yıllardır kullandığım ve sana gözüm kapalı "Christian Dior - Anticerne Perfecteur Hydrating Concealer" ı tavsiye ederim. Ben 410 numarayı kullanıyorum, onsuz yapamam dediğim bir concealer. Link vermek istedim strawberryde fln ama bulamadım ilginç bir şekilde..!

Unknown dedi ki...

Kuşum drugstore.comda yüzde 20 indirim var bu hafta ve ben sipariş vericem, PF var orada. Eğer istersen beni dürtebileceğini biliyorsun değil mi;))

ANTİGONE dedi ki...

Mineral içerikli değil ama ben Maybelline'in klasik kapatıcısını kullanıyorum. Çok memnunum, tavsiye ederim..

GüL_Se dedi ki...

Physicians Formula satan bir site tavsiyesinde bulunabilirim.paypal ile ödemede mevcut.bende PF ürünlerine acayip meraklıyım,özellikle just-makeup' cnm senden PF doyası açmanı çok isterim.bizi biraz aydınlatırsan ürünleri hakkında cok memnun olurum.. siteye gelince,
http://www.abeautifulsecret.com/physicians-formula-m-18.html

GüL_Se dedi ki...

kargosunu yazmayı unuttum,en uygun olarak,Priority Mail International Flat-Rate Envelope ile 13 dolara yolluyor:)

Araştıran dedi ki...

Fashionmakeupfreak: Onların da bu saçma salak kararlarından gına geldi bana!!! Hep aynı terane. Paypal hala var ama eskiden adres sayfasına gelmeden direkt olarak paypal'dan alabiliyorduk.

Aslı: Kapatmam gereken önemli bir yer yok. Fikrin cazip geldi vallahi :)

Irazca: Lancome'u daha önce bir arkadaşımda denemiştim, gerçekten süper bir ürün ama bana biraz yoğun gelmişti, hergün sürmeye çekinebilirim. Maybelline yazına da hemen bakıyorum :)

Roxelanne: PH sadece ebay.com'da var. O ürünlerin sahtesinin çıktığını pek sanmıyorum. BAD de drugstore brand olarak biliniyorlar çünkü, kimse tenezzül etmez gibi geliyor bana. Yine de taklitçilerin işi belli olmaz :)

fashion in fashion: Yves Rocher benim cilt bakımında favori markam, vazgeçilmezim. Concealerını daha önce denemiştim ama bana yapısı çok katı gelmişti, yeniden denemekte fayda var.

Pelin: Dior çilekte bile pahalı satılıyor vallahi, Türkiye'de Allah bilir ne kadara satılıyordur. Ama Sephora'ya gidince deneyeceğim mutlaka, çok merak ettim sen övünce:)

JM: İşte bu süper bir teklif böcüğüm !!!

Araştıran dedi ki...

antigone: Ben bahsettiğin kapatıcıdan kullanmıştım ama en son sürdüğümde sivilce yaptı bana.(göz çevreme yakın yanak bölgemde)

Gül_se:Bahsettiğin siteyi biliyorum ama orada organik ürünler satılmıyor. Ben organik ürünleri de satan bir site bulmuştum geçen sene ama benden 40 dolar shp. isteyince maile sarılmıştım. Siz liste yapın kargo parasında yardımcı oluruz demişler ama en fazla ne kadar indirirler ki diye düşünüp vazgeçmiştim. Şimdilik en iyisi ebay gibi görünüyor.

Elif dedi ki...

EDM Türkiye'ye gönderimi durdurduktan birkaç gün sonra sipariş verebilmeyi başardım. Yeni bi account alınca TR gönderim seçeneği çıkmıo, ama daha önceden sipariş verdiğin ve TR adresinin kayıtlı olduğu accounttan ürün alınca siparişin onaylanıo ve kargon gönderilio. TR'ye göndermeyi durdurmuş olmalarına rağmen bu şekilde sipariş vermiştim. gerçi siparişim elime geçmedi ama refund aldım. bu arada ben henüz kullanmadım ama taylor made minerals için de güzel yorumlar var, çok da pahalı değil, deneyebilirsin.

Araştıran dedi ki...

Taylor Made Minerals'i iki yıl önce denemiştim, pek memnun kalmadım ben onlardan. Allığı fena değildi ama o de EM kalitesinde değil.
EM'in eski müşterisiyim ama sitelerini değiştirirken hesapları da silmişler galiba. Kendi hesabıma ulaşsam da adresim çıkmıyor!

Elif dedi ki...

benim hesabım hala duruyor ve check out kısmında da TR adresim aktif. ama yine de sipariş vermeye çekiniyorum. en iyisi tekrar TR'ye gönderim yapmalarını beklemek. taylor hakkındaki yorumların için de teşekkürler bu arada. ben de senin gibi edm alternatifi bi marka arıodum. taylor'ı es gaçiim o zaman

Adsız dedi ki...

KT naturals denemiştim ve EM ile aynı kalitede oldugunu düşünüyorum.Tr gönderimi var ve Em ile aynı fiyatlar asagı yukarı.Siz de bir deneyebilirsiniz samplelarla

Araştıran dedi ki...

Elif: Ben ablam ve kendim için EM'den kaç kere sipariş verdiğimi hatırlamıyorum bile, hatta iki tane de üyeliğim vardı ama nedense iki üyeliğimde de adres ve de sipariş geçmişi görünmüyor. Alışveriş yapacaksan paypal ile yap, büyük ihtimalle gönderirler zaten, göndermezlerse de paran geri yatar paypal hesabına.

Adsız: KT naturals'ın TR gönderimini başlatmasını sağlayan benim zaten. Geçmiş yazılarımı okursan görebilirsin. Ben de senin gibi ürün kalitesinden memnunum ama o markada da renk sıkıntısı çekiyorum.

duyqş dedi ki...

Amerika adresin yok mu oradan sipariş verebilirsin, tamda kış gelmişken cildini mahvetme derim ben.Birde ben çok uzun süredir seni okuyorum, mineral makyaj ürünleri için bugün sipariş verdim ama onları kullanabilmek için eyeliner fırçası almak istiyorum.Aslında hiç bir fırçam yok demek daha doğru, makyaj yapmaya yeni başlamıyorum ama iki senedir sevgilim yüzünden yapamıyordum.Benim bildiğim herşeyin modası geçmiş.Uygun fiyatlı bir fırça seti istiyorum yardım edebilirmisin?

...KGgirl... dedi ki...

arkadaşlar ben i.d kullanıyorum ve çok memnunum Ataşehirde Memorial hastanesinin yanında eczane var karşısında Shell tam işikların olduğu yer eczanede başka mineral ürünler var ordan alıyorum zaman zaman gidip yenı ürünlere de bakıyorum hem kendi gözlerim ile seçip, bakıp, deniyorum
fiyatı biraz yüksek geleb,ilir