12 Ocak 2010 Salı

Hızlı Post: E.L.F Free Shipping!!!

İş yerinden facebook'a giremiyorum maalesef ama iletmeyi bir borç bilirim :)

E.L.F'in Facebook fan sayfasını inceleyenleri Free Shipping sürprizi bekliyormuş :)

Nilgün Ekledi: FREE SHIPPING On all Orders of £10 or more. UK customers apply code: 25KFANSUK European customers apply code: 25KFANSEU. Offer ends 11pm Wednesday 13/01/10 (one code per order)

10 yorum:

nily21 dedi ki...

FREE SHIPPING On all Orders of £10 or more. UK customers apply code: 25KFANSUK European customers apply code: 25KFANSEU. Offer ends 11pm Wednesday 13/01/10 (one code per order)

hevesli bardak dedi ki...

İncele diyor da bakınca bişey görünmüyor, become a fan deyince uuu hemen o mesaj kısmında kupon görünüyor. Haha, biraz bakındım ben buna aymak için, sonra da hemen sipariş verdim delirmiş gibi.

kalüfer böcüğü dedi ki...

Sevgili araştıran ben ecotools sitesinden ve Fragrancex'ten alışveriş ettim neredeyse 20 gün oldu ve hala ses yok acaba frangrancex'e dispute yapsam mı, ecotools 40 gün demişti ama diğeri niye gelmedi merak ettim. Seninle aynı dönemlerde alışveriş etmiştim senin ecotoolsların geldi mi hani güvenmediğim onlar değil açıkçası ptt görevlileri bişi yapar diye korkuyorum.

Araştıran dedi ki...

KB: Benim Ecotools siparişim geldi, hem de bayağı oluyor. Ama yılbaşı zamanı gecikme yaşanması çok normal. Ben iş yerime söylemeseydim eminim benim ki de gelmemiş olurdu. Yayın kuruluşunda çalıştığım için postacılar buraya gelen postalara önem veriyor. Fragrancex de her siparişi gönderiyor fakat postacılar paketler büyük olduğundan dolayı bekletiyorlar galiba :)

İnşallah gelirler de bir an önce dispute açmaya gerek kalmaz!

Sevgiler...

protezhayat dedi ki...

Selamlar, araştıran
Sayfanızı çok faydalı buluyorum :) (eşim benim gibi düşünmesede)
Ben bişey öğrenmek istiyorum. Elf'in Face den sayfasına baktım hatta fun clubune üye oldum ama free shipping için bir kod alamadım yada göremedım. Yanlış yere mi bakıyorum acaba?
Yardımcı olusanız sevinirim.

Araştıran dedi ki...

protezhayat: maalesef bu kampanya 13 ocak, gece 11'de bitti :(

Esra E. dedi ki...

http://esracaa.blogspot.com/2010/01/cosmeticmallcom-free-shipping.html

canım cosmeticmall.com da free shipping var duyur istersen bende yazdım bloguma

Moda ve Hobi Perisi dedi ki...

Blogunuz çok güzel severek takip ediyorum yanlız şu internetten alışveriş olayına nedense daha el atamadım:)bir an önce kendime bi siteden makyaj için fırça seti sipariş vermek istiyorum.

http://modavehobiperisi.blogspot.com

rosein dedi ki...

benim bu kampanyada verdğim siparişlerim halen ulaşmadı. alışveriş yapıp ulaşan var mı acaba? yarın 14 işgünü doluyor. haber göndereceğim.

sevgiler
rosein

Adsız dedi ki...

Bu sitede türkiyeye gönderim yok mu yoksa ben mi bulamıyorum :S bulamadım ülkeler arasında türkiyeyi...