24 Eylül 2008 Çarşamba

Strawberrynet Siparişi Nasıl Paketleniyor ??? :)

İşte böyle !!! :)
Bir siteden alışveriş yapmadan önce nasıl bir pakette yollayacaklarını hep çok merak ederim.Saçma bir merak ama belki benim gibi saçma merakları olanlar vardır diye düşünerek son strawberrynet siparişimin paketini buraya ekliyorum.Köpükler arasında gayet güvenli bir şekilde elinize ulaşıyor ürünler... Beyaz karton kutunun üzerinde de eflatun bir kurdele oluyor; fakat paketi açar açmaz o kurdele çöpü boyluyor nedense !!! Karton kutu neyse de,kumaşımsı bir şeye onlarca kişinin elinin değmesi ve pis yerlerde bulunma ihtimali beni azıcık iğrendiriyor :)


İyi alışverişler...

3 yorum:

Sıla Yılmaz dedi ki...

Ayrıca strawberry'de şöyle bir durum var. Bağlılık indirimi. Her alışverişinizde %1 den başlayarak indirim oranları veriyorlar ve her alışveriş yaptığınızda bu oran giderek artıyor. Mesela ben şuan alışveriş yapınca ekstra %10 daha indirim alıyorum. Ve 3 ürün alımında da ekstra %5 indirim var :)

Araştıran dedi ki...

Ben daha o mertebeye erişemedim :)
Şimdilik %5'teyim sanırım !!!
Bilgi için teşekkürler :)

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

strawberry'deki ürünlerin hepsi sezon sonu alınmış ve tarihi geçmiş ürünlerdir, ben 2 adet cilt bakım ürünü aldım ikisi de üretim tarihinden 2 sene geçmiş ürünlerdi. özellikle yüzünüze kullanacağınız ürünleri asla burdan almayın.