26 Ocak 2009 Pazartesi

Küstüm !!!

Ajans Proximity ve de Max Factor işbirliği ile kadın bloggerlara yılbaşı hediyesi olarak çok şık kırmızı bir makyaj kutusu içinde maskara hediye edildi; beşer liralık indirim kuponları da cabası... Peki ben niye küstüm; başımız -just-makeup- kel olmadığından !!!

Hem de tam alanımız, dener dener anlatırdık satır satır!!!

Bir dahaki hediye zincirine dahil olabilmek ümidiyle...


Sevgiler...


{arastiran}

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ama yoksun sen ne zamandır?

Adsız dedi ki...

bunu şimdi sen yazınca fark ettim. kadın bloggerlar neye göre seçilmiş acaba? blogundan, kendisine hediye geldiğini okuduğum bir arkadaş var, o da yaklaşık 1 hafta kadar önce bahsetmiş üründen. böyle bir kriter olabilir mi ki? yine de garip sahiden. çünkü ya "sadece kadın bloggerlara yönelik" diye bir tanıtım yapmayacaksın, ya da kimseyi ihmal etmeyeceksin. evet max factor bu sözüm sana!

:)

Araştıran dedi ki...

Evet Siu, yoktum ama just-makeup vardı !!! :)

***
Süpersin Seda !!!
Arkandayım :)

Adsız dedi ki...

Döndüğüne çok sevindim :)

Gülden

Adsız dedi ki...

Araştıran,

Nerelerdesin bilmiyorum.Bu siteyi o kadar severek yazıyordun ki aniden kayboluşun beni endişelendirdi.Umarım herşey yolundadır ve hemen aramıza dönersin.Sevgilerimle..

Gülden

Araştıran dedi ki...

=)
Gülden, ilgine çok teşekkür ederim her şeyden önce. Evet, yazamıyorum çünkü çok yoğun çalıştım bir kaç ay. Şimdi hafifledi biraz işlerim ama formdan düştüm bir kere. Bir de hiçbir şey almıyorum uzun zamandır.Aldıklarımı da ekledim bir ay kadar önce ...
Alışverişe başlayınca ben de yazmaya başlayacağım.Yazacak sürüyle site var ama denemeden yazmaya ürküyorum açıkçası.

Sevgiler...