5 Mart 2009 Perşembe

Arastiran Diyor ki !!!

Gerek maillerinizle, gerek bloga yazdığınız yorumlarla beni pek-çok özlediğinizi ve neden yazı yazmadığımı soruyorsunuz. İlginiz için çok çok teşekkür ediyorum.

Yazmamamın elbette ki nedeni var ve de bunlardan en önemlisi şu aralar alışveriş yapmamam. Diğer neden ise iş yerimde geçtiğimiz bir kaç ay içerisinde çok yoğun çalışmam.

Peki neden alışveriş yapmıyorum ?

Kriz beni teğet geçmedi, tam tersine üstümden geçerek beni ikiye böldü. Üç aydır maaş alamıyorum ve de bu durum çok can sıkıcı. Öğle yemeğine ve de yola verdiğim parayla bırakın makyaj malzemesini parfüm koleksiyonu bile yapabilirdim! İşyerim Ankara'nın en lüks semtinde dersem yemeğe ne kadar para harcadığımı az çok tahmin edersiniz.

İşte böyle kızlar... Konuyu daha fazla dramatize edebilecek malzeme var beynimde ama bu eğlenceli blogda can sıkıcı şeylerden fazla bahsetmek istemiyorum.

O zaman site tanıt !

Denemeden site tanıtmak gerçekten bir risk. Daha önce tanıtmadım mı, tanıttım ... Ama emin olun çok sağlam kaynaklardan bilgi alarak tanıttım. Elimde uzunca bir site listesi var; hatta sizlerden de bana site ismi gönderenler var -çok şekersiniz-. İnternetten -güvenilirliğe dair-minik araştırmalar yaparak bir şeyler yazmaya çalışacağım zira maaş alana kadar ücretsiz izne ayrılmış bulunuyorum ):

Hepinizi öpüyorum !!!

Sevgiler...


{arastiran}

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Özleyenlerin enn başında ben varım :S Böööö sana ;)))

Adsız dedi ki...

ne zaman internetten sipariş vericek olsam bakıyordum bloga çok iyi olmuş tekrar yazılara başlaman fakat usd su an itibari ile 1.75 TL civarı euro ve sterlinle satış yapan sitelere öncelik vermek gerek hem gönderim üceti sz olur :)
bu arada işallah işlerin düzelir .

Adsız dedi ki...

hayırrr ben varımmmm :P

Allah kolaylık versin canım.Hemen bir B planı oluşturmalısın :)

mubi

bir demet feslegen dedi ki...

Merhaba..
Iraz'ın tavsiyesi ile geldim buraya, tebrik ederim çok güzel, faydalı bir site, takipteyim bundan sonra :)
Ankara'dansın demek.. Biz her ay buluşuyoruz, Ankaralı blogcular adında bir grubumuz var, katılmak istersen bekleriz :)
Sevgiler..