31 Mart 2009 Salı

Brigette's Boutique Alışverişi !!!

Bildiğiniz üzere şu sıralar alışveriş yapmıyorum. Peki bu ürünler kime ait ??? Bu blogun takipçisi Nihan'a. Kendisi alışverişini yaptı, fotoğraflarını çekti ve de tüm bilgileri bana ulaştırdı. Ona bu zarif davranışı ve bilgi paylaşımı için çok teşekkür ediyorum. Yurtdışı Alışverişlerini Nihan gibi paylaşmak isteyenler benimle irtibata geçebilirler.


Nihan siparişini 20 Mart'ta vermiş, ürünler hemen ertesi günü kargoya verilmiş. Paket eline ulaştığındaysa 27 Martmış ki bu çook hızlı bir alışveriş olmuş bence.


İnanmayabilirsiniz ama, Nihan bu glossların bir tanesine 1.5 dolar vermiş yalnızca !!! Toplamda 6 dolar eden bu glosslara 5 dolar yol parası ödemiş.
6$ ürün + 5$ shipping = 11$ toplam.
Yani glossların tanesi 2.5 dolara gelmiş !!! L'oreal glossların Türkiye Fiyatlarını hatırlamanızı rica edeceğim :)) Yalnız üzücü bir haber; bu glossların stoğu tükenmiş maalesef...


Nihan'ın yorumları:

1- 501 ROSE SEDUCTION
2- 239 FILM NOIR ROUGE (501den cok az daha koyu)
3- 312 CLASSIC CRIMSON (favorim, acik tende super duruyor) - benim favorim de bu oldu :) -
4- 704 SCARLETT GLAMOUR (seffaf oldugu icin onu surmedim oldukca dogal)
Dudakta kesinlikle yapis yapis his vermiyor, oldukca kalici... Ozellikle 239 ve 501... Ayrica dudaklar silikonlu gibi duruyor...

Yorumların için teşekkür ederiz Nihan...

Sevgiler...

{arastiran}




6 yorum:

Gül_Se dedi ki...

en çok alışveriş etmek istediğim sitelerden biri Brigettesboutique,ama bir türlü nasip olmadı.onada sıra gelecek elbet..bu yazı dizisi için sana çok teşekkürler Araştıran.
severek ve heyecanla takip ediyorum..
bu arada sana danışmak istediğim bir site var,bir ingiltere sitesi ve fiyatlar süper ucuz.ben dün akşam ordan sipariş verdim.
unutmadan kargoda cok uygun
2.99,her ürün başına 1.99 sterlin artıyor ama ürünler öyle ucuz ki..diesel in duş jelini sadece 1.95'e ve britney spears'in fantasy makeup setinide 3.95 gibi bir rakama aldım.aslında bu tarz setleri sevmiyorum ama cok merak ettim.
sitenin adı: www.fragrancedirect.co.uk

Araştıran dedi ki...

:)))
O site tam bir yıldır listemde fakat henüz ihtiyacım olan bir şeyi ucuza bulamadım. Bir de doların neredeyse pound kadar pahalı hale gelmesi durumuna alışamadığımdan elim bu siteye gitmiyor nedense. Bu siteye benzer daha bir çok site var İngiltere menşeli. Sen bayağı ilgileniyorsun bu sitelerle.Bir ara İngilizleri bir posta toplar yazarım :)

Sevgiler...

Gül_Se dedi ki...

evtt çok ilgileniyorumm..cok mutlu olurumm,bana ingiltere sitelerini yazarsann çok sevinirim,sende neler vardır kimbilirr:)) ayrıca yeni yazdıgın siteler çok güzelmiş.zevkle okuyorumm..blogun süper ya:)sıkı takipçinim

öz dedi ki...

Selam, sitende okuduktan sonra Victoria's Secret'tan ilk siparişimi verdim ve tam bir haftada geldi. Gerçi gönderim ücreti biraz fazla tuttu ama sanırım ben birşeyi yanlış yaptım, neyse sonuçta iki tane şıkıdım ayakkabım oldu. Bayıldım yani... Keşke fotolarını çekip gönderseymişim, bir dahakine söz... Verdiğin bilgiler için çoook teşekkürler...

Araştıran dedi ki...

Öz: şıkıdım ayakkabılarının fotoğraflarını göndermek için hiç de geç değil aslında :))) Gözümüz gönlümüz açılır işte ne güzel. arastiran85[at]yahoo[dot]com mail adresine fotoğrafları ve de alışveriş bilgilerini gönderirsen yayımlamaktan zevk alırım :))

Sevgiler...

pinmim dedi ki...

www.fragrancedirect.co.uk 'a mail attım ama ÜLKEMİZE GÖNDERİM YAPMADIĞINI BELİRTTİ.zaten üye olurken siteye ülke bölümünde türkiye yokk.Alışveriş yapan arkadaşım bizi aydınlatabilirmi yolu fln warsa