30 Mart 2009 Pazartesi

ESKİ ALIŞVERİŞ: Coastal Scents

1997 yılında "bath bomb" üreterek sektöre atılan Coastal Scents, 2008 yılı itibariyle aktif olarak internet satışına geçerek ürün yelpazesini genişlenten oldukça güzel bir site.

İlk Türk Müşteri modunda aldığım ciciler ise bunlardı:



January 27, 2008 9:18 AM

Items Ordered-----------------
Concealer Brush - Limited Edition: 1Item Total: $1.99
Flawless Face Angle Chisle Powder Brush: 1Item Total: $4.50
Pink Kabuki Brush: 1Item Total: $4.24
====================
Subtotal: $10.73Shipping (USP First Class Mail International): $6.00
Total: $16.73

Üstteki yazıyı mail adresimden kopyaladım özellikle. Zarftaki posta parasıyla benim ödediğim posta parasının arasındaki farka bakın !!! Benden 6 dolar alan Coastal scents postaya sadece 2.70 dolar ödemiş !!! Yine de ürünleri çok ucuz olduğundan ceplerine attıkları 3.30 dolar insana batmıyor :)

Siparişimin ertesi günü postaya verilmişti fırçalarım. 10 günde de elime ulaştılar.Fırçalar ilk günkü sağlamlığıyla duruyor. Hem de sık sık kullanmama rağmen.
Bu siteden dört kere daha alışveriş yaptım ama onların fotoğrafları yok. Pembe fırçalar, mica ve glitter setleri almıştım. Hepsi de sorunsuz 10 günde elime ulaşmıştı.

Sevgiler...

{arastiran}

3 yorum:

rusen dedi ki...

coastaldan fırça almak istiyorum 3 tane ama 10 dolar tutuyo shipping ben anlayamadım bunun shipping sistemini ya.. acaba sen eskiden verdiğin içinmi 6 dolar..bu arada blogun gerçekten çok çok faydalı emeğine sağlık..

Araştıran dedi ki...

Merhaba Rusen;
Ben alalı bir yılı geçti. Belki de dediğin gibidir ya da aldığın fırçaların ağırlığı bunların ağırlığından daha fazladır. Bu shp durumları neye göre hesaplanır hiç anlamıyorum zaten :)

Sevgiler...

La Santa Roja dedi ki...

$50-55 üzerinde siparişlerde kargo seçeneklerinde Türkiye'ye gönderimde USPS First Class Mail International seçtirtmiyor, yerine Priority seçtirtiyor ancak. Buna göre de kargo ücreti neredeyse alışveirş tutarına yaklaşabiliyor. Parti parti almak gerek :)