8 Ekim 2008 Çarşamba

BeneFit Cosmetics'den Online Alışveriş !!!

Benefit,GG. hariç Türkiye sınırları dahilinde satılmayan ama Türk hayranı oldukça bol olan bir marka.Kült olmuş bir sürü ürünleri şimdiden mevcut.Daha önce hiçbir Benefit'im olmadığı için yorum yaparken kısır bir döngü içerisinde dönüp dolaşacağımı hissettiğimden, uzatmadan sadede gelmek istiyorum !

http://www.benefitcosmetics.com/ -> İşte adres bu !!!

1- Türkiye'ye gönderim ücreti 4.99 $,ürün başına 2.49 $ artıyor.
2-100$ üstü shipping bedava !!! -ürün fiyatları göz önüne alınırsa 100$ rahatlıkla aşılabilir bir kota;tabii ki gümrük dolayısıyla 140-150 doları asla aşmıyoruz,eşeğimizi sağlam kazığa bağlıyoruz :)- Free shipping kodu: intlshp
3-Verdikleri tracking number -posta takip numarası- sayesinde paketinizi takip edebiliyorsunuz.
4-Her siparişte 2 adet sample hediye ediyorlar.Ayrıca paketten bir de Benefit Cosmetics Kataloğu çıkıyor.
5-Her ay özel promosyonlar gerçekleştiriyor.Aşağıda da gördüğünüz gibi "Sign-up for e-mail offers" yazan yerdeki kutucuğa mail adresinizi girerseniz her ay mail adresinize promosyon kodları ulaşıyor.Bu kodlar genellikle siparişle birlikte yollanacak bedava "ürün"lerle ilgili oluyor(tabii ki stokları dahilinde !!! )




Aşağıda gördükleriniz Benefit'in en çok satan ürünlerinden.
Erase Paste adı üstünde bir ürün,kapatıcı vazifesi görüyor;fiyatı 26 $ .
High Beam aydınlatıcı/parlatıcı vazifesi gören bir ürün.Yanaklara,kaş altına ve göz altına,kısacası aydınlık ve parlak göstermek (dewy glow) istediğiniz her bölgeye sürülebiliyor;fiyatı 24 $.
BeneTint yanak ve dudağa uygulanabilen pembe-kırmzı renki bir ürün.Yanaklar doğal yollardan kızarmış gibi görünüyor;fiyatı 28 $.
Dandelion sitede pudra diye geçse de çoğu kişi bu ürünü allık olarak kullanıyor;fiyatı 28 dolar.
Bu saydıklarım tam tamına 106 $ etti,free shipping'i kaptık bile :))

Benefit'ten verdiğiniz sipariş altta gördüğünüz gibi kahverengi bir kutu içerisinde elinize ulaştırılıyor.

Siparişinizin yanında gelen sample'lar aşağı sırada görülenler gibi (you rebel,firmology).Sample yollamaları için herhangi bir kotayı doldurmanız gerekmiyor.

İyi Alışverişler...

11 yorum:

ece arar dedi ki...

e mantıklıymış, ben çok seviyorum benefit'i, high beam'i iyi mesela; bir küçük set vardı bende benefit'ten, süper memnun kaldım. demek artık bu şekilde alışveriş yapabiliriz. teşekkürler

cetubi dedi ki...

siteniz hayırlı olsun. bilgileriniz çok işime yarıyacak. tanıttığınız siteyi çok beğendim. kolay gelsin...

Adsız dedi ki...

hmen bakalım siteye:)

Adsız dedi ki...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.sitenizi yeni buldum ama hemen bu yorumdan sonra tüm yazıları ayrıntısı ile okuyacağım.Çok faydalı oldu benim için.ayrıntılı anlatımlarınız çok faydalı.Sık kullanılanlara sizi ekledim bile..Teşekkürler bu güzel blog için..Devamını merakla bekliyorum..

Araştıran dedi ki...

ece arar:Alışverişinizi daha önce nereden yaptığınızı bilmiyorum ama her anlamda bu siteden getirtmek çok daha ucuza geliyor !

tubi:Beğenmenize çok sevindim,daha ekleyeceğim sürüyle site var :)

güldem:Kalitesi bir yana sırf ambalajı için bile bir şeyler alınabilir bu siteden :))

Araştıran dedi ki...

Adsız:İlginize çok teşekkür ederim.Anlatımım ve de verdiğim bilgiler yardımcı olabildiği için gerçekten çok seviniyorum :)

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Ben bir önceki adsız :) Bir ricam daha var sizden.Tırnak bakım ürünleri hakkında da bilgiler verebilir misin?daha doğrusu o tarz ürünleri de yurt dışından mı alıyorsunuz?Ben sally hansen in bir kaç tırnak ürününü almak istiyorum ama burada eczanelerde pahalı.Bilgi verirseniz sevinirim.Bu arada artık adsız olarak yorum yaparken ismimi de belirteyim bari diğer isimsiz arkadaşlarla karışmayayım :)

Gülden

Adsız dedi ki...

Önümüzdeki aylarda ürünlerini almak istediğim hattan ennn çok istediğim marka. Ürünler nasıl peki? Sen beğendin mi? Ne kadar zamanda geldi? Tracking number veriyorlar mı?
Amma sordum dimi? :)

Araştıran dedi ki...

Gülden: Açıkçası tırnaklarım için kullandığım tek şey aseton ve de oje;onun haricinde birşey yapmıyorum tırnaklarıma.Sally Hansen yurtdışında bir "market markası"* olarak geçiyor ve de fiyatları çok uygun fakat Türkiye'de inanılmaz pahalı her şeyi.Daha önce bir kaç sitede Sally Hansen ürünlerine rastladım fakat site listem o kadar kabarık ki anında bulma şansım çok düşük.Sally Hansen haricinde Mavala diye bir marka da var.O Sally Hansen'dan daha başarılı bulunuyır bildiğim kadarıyla.Perşembe ya da Cuma gününe tırnak bakımı ürünleri alabileceğin siteleri içeren minik bir yazı ekleyeceğim bloga.İlgine teşekkür ediyorum...

*drugstore brand

Kozmo:Yazımda da belirttiğim gibi daha önce Benefit'ten alışveriş yapmadım .Ben mineral makyaj malzemeleri kullandığım için diğer markalar bana cazip gelmiyor :) Buradan daha önce alışveriş yapan bir arkadaşım var.Sorunu ona ilettim;cevap gelir gelmez bu yazıyı güncelleyeceğim.
Bu arada posta ulaşma süresi şehirden şehire,daha da önemlisi postaneden postaneye değişiyor.Kimine 5 günde ürün gelirken,kimi en az 20 gün bekliyor maalesef :(

Araştıran dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Araştıran dedi ki...

kozmo:BeneFit siparişleri maalesef geç geliyormuş.20-25 gün arası oynar sanırım..