22 Ekim 2008 Çarşamba

Paketim Geldi !!!

www.kissandmakeupny.com yazımın yorum kısmında ELF satan bir site bilip bilmediğim sorulmuştu.Ben de bildiğimi fakat paketim gelmeden yazamayacağımı söylemiştim.Gerçi şimdi de sitenin adını yazmayacağım,o da ayrı bir mesele !!! Arkadaşlar, kozmetik severler ELF markasını çok iyi bilirler,her ürününü de denemek isterler.Ben de geçtiğimiz kıştan beri bir yol bulup elf almaya çalışıyordum deli gibi.Hatta bir ara ebay'da paket forward'layan bir satıcı vardı ona bile mesaj atıp sormuştum.20-30$ arası bir fiyat söylemişti bana.İki hafta sonra o satıcı bir daha ortalıklarda görünmedi ama,ben de şansıma küsmüştüm.Neyse,site adını vermememin sebebi de ürünleri 15-20 liraya satmaya çalışan GG'cilerin orayı talan etme ihtimali,onlar elf.co.uk sitesinden takıla dursun !!! Zaten Ağustos başı gibi her ürün out of stock'tu sitede,bir ara her gün bakıyordum stoklara ELF geldi mi diye... Baktım gelmiyor en sonunda pes etmiştim.10 gün önce falan tesadüfen (bana mail gönderin dediğim halde göndermediler,o da ayrı mesele!) stoklara tekrar ELF eklendiğini görür görmez de kimse beni tutamadı ! Ben de ısmarladım bir şeyler,çok kısa bir sürede de elime ulaştılar !! 14 Ekimde yola çıkan paket 22 Ekimde geldi !!! Son bir kaç aydır paketler hep geciktiğinden erken gelmesine alışkın değilim tabii,bugün gelince buldumcuk gibi sevindim =))















Sevgiler...

20 yorum:

Adsız dedi ki...

merak ettim siteyi ben:)çok güseller cnm,tüpte olalardan pembbei çok sevdim güle güle kullan :)

DeRy@ dedi ki...

Hepsi harika görünüyor, sonunda beklediğine değdi:)

Araştıran dedi ki...

Çok teşekkür ederim kızlar :)

admin dedi ki...

çok güzeller güle güle kullan yalnız bu plumper'lar benim dudaklarımı çok yakmıştı ikinciye kullanamadım attım.

candy shop lip glosslarsa mükemmel ötesi çok şirinler ve çantada kullanımı çok rahat oluyor.

ya ama bende istiyorum bu ELF sitesini yoksa GG'ciler tarafından kazıklanmaya devam edicem :)

ece arar dedi ki...

ben bayağı bir ürün aldım gg'den, elf:( candyshoplar çok şeker!

mono dedi ki...

peki biz şimdi bu siteyi öğrenemiycez mi??
gerçi dolar aldı başını gitti, fragrancex siparişlerim hala gelmedi ama gene de merak ediyo insan :P

Adsız dedi ki...

iyi gunler sitenizi merakla takip ediyorum ama size ayrica ulasabilecegimiz bir mail adresiniz yok mu acaba.. bazi bilgileri buradan yayinlamiyorsunuz fakat belki bir mail adresiniz olursa oradan size ulasabilir ve boylece sitede yayinlamadiginiz bazi adresleri mail yoluyla alabiliriz.. iyi gunler, sevgiler...

Araştıran dedi ki...

Iraz: Sana bu adresi vereceğim,sözüm var :)

Ece Arar: Ben de Candy Shoplara bayıldımm !!!

Mono:Fragrancex siparişleri bayağı geç geliyor,bence ümidinizi kesmeyin :)

Sophia:Yarım saat içinde bir mail adresi alıp buradan bildireceğim.

Herkese Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Bence yazmamakta çok haklısınız.Zamanında ben de satış yapıyordum gittigidiyor.com'da.Birisi benden ucuza aldığı şeylerin üstüne katarak satmıştı.Çok sinirlenmiştim.


Hatice

Adsız dedi ki...

evt bende sürekli araştırdım elf satan bir site ama bulamadım siz bulmussunuz ne güzel.. ama sölemiysrsunuz ee haklısınızda..

Araştıran dedi ki...

Gözde: Bana iletişim kısmından ulaşırsan sana yardımcı olabilirim :)

Adsız dedi ki...

elfleri begendinizmi cok merak ettim.kaliteleri nasıl acaba

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Araştıran dedi ki...

--- ÇİLEK'İN MESAJI ---

merhaba canım
internette elf ararken siteni buldum :)))
sana bu siteden mi geldi acaba
*********************


almayı çok istiyorum ama bu siteden alışveriş yapan bir arkadaşımda olmadı
açıklamak istemediğini yazmışsın ama bana en azından bu yada değil diyebilirsen çok sevinirim.
emeğine sağlık
yüreğine sağlık
inanılmaz açıklayıcı ve rehberlik yapan bir blog hazırlamışsın.

yazılarını merakla bekliyor olacağım.

Araştıran dedi ki...

Gözde: Plumping glosslardan memnun kalmadım,Candy Shoplara da hasta oldum diyebilirim.Diğer ürünlerin de kalitesi fiyatına göre çoook uygun!

Çilek:Bahsettiğin siteden aldım ELF'lerimi.Ben aksine hiç bir sıkıntı yaşamadım,hatta maillerime de çook kısa bir süre içerisinde cevap alabildim ama yine de yanlış yönlendirmek istemem.


Sevgiler...

nihal dedi ki...

ben bu işlerde yeniyim, daha nasıl fondöten seçilir bilmiyorum. gg konusunda haklısın adresi saklamakta ama keşke ben de bilseydim adresi :(

Adsız dedi ki...

sitenizi bayadır takip ediyorum.ilk yurtdışı alışverişimi elften yapayım dedim nede olsa ucuz hayal kırıklığı az olur:) yardımcı olursanız sevinirim sitenin adı ve gönderim ücretinin ne kadar olduğunu nasıl öğrenebilirm sizden...teşekkürler(site çok güzel emeğinize sağlık)

Adsız dedi ki...

SELAM DÜZENLEDİĞİN SİTE İÇİN TEBRİK EDERİM ÇOK İYİ.AMA BEN HALA YURTDIŞINDAN ALIŞVERİŞ YAPAMADIM İNGİLİZCEM İYİ OLMADIĞI İÇİN ÇEKİNİYORUM.AMA ELFLE BAŞLAMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.ELF ALDIĞIN SİTENİN ADINI VE GÖNDERİM ÜCRETİNİN NE KADAR OLDUĞUNU SENDEN NASIL ÖĞRENEBİLİRM.TEŞEKKÜRLER

Adsız dedi ki...

bende internette harıl harıl elfleri nerden alabileceğimi ararken bu siteyi buldum.yurtdışından hiç bir alışveriş yapmamama rağmen elfin ürünleri beni çok heyecanlandırdı. bu kadar güzel olabilirler mi ya =) ayrıca gg konusunda herkes çok haklı. ordan alacağıma bunun yolunu bulup bütün renklerden söyleyip getiririm daha iyi =)

Jaensue dedi ki...

Gule gule kullanin bende bol bol lip gloss siparis vermeyi dusunuyordum keske birde surup cekseydiniz nasi durdugunu gorurduk:)