6 Ekim 2008 Pazartesi

3. Cheap Smells - 3. ve 4. Fragrancex Siparişim Nihayet Geldi :)

Şu alt tarafta gördüğünüz kutu yığını bu sabah elime ulaştı.En üstteki küçük kutu CheapSmells'den aldığım parfüme ait,diğerleri de Fragrancex siparişlerime.
Fragrancex'in paketi 19 eylülde yola çıkmıştı,haftalardır postada sürünüyor garibanlar.Araya 9 günlük bayram tatilin gireceğini hesap ederek sipariş vermiştim Allah'tan.Elime ulaşmaları tam tamına 18 gün sürdü.CheapSmells siparişim ise 24 eylül'de postaya verilmişti.O okyanus aşmadığı için daha erken geliyor haliyle ! Onun elime geçmesi de, tam tamına 13 gün sürdü ! Bu sürenin içinden 9 gün çıkartmayı kendi adıma umut verici bir tablo oluşması açısından daha uygun görüyorum :)
Altta gördükleriniz kesinlikle ihtiyaç duymadığım,tamamen free shipping kaynaklı saçma bir alışverişin kanıtıdır.
500 ml Tianne Body Lotion 2.5 $ -Ağır kokuyor,içine çilek yağı döküp kokuyu dengeledim :) -
250 ml Navy Body Mist 3 $ -İki tane aldım,iyi ki de almışım!!! Fresh,hoş bir kokusu var-
200 ml Love's Baby Soft Body Glow Mist 4.20 $ -Simli bir mist;ilk sıkınca ağır kokuyor ama sonra pudramsı bir kokuya dönüşüyor-


Altta görülen fotoğrafta ise Bvlgari Omnia Cyristalline 65 ml Tester yer alıyor.Görmüş olduğunuz karton ambalaj tester ambalajına örnek olması açısından faydalı diye düşünüyorum:) Bu kokuyu 34 $'a aldım.Yanında minik bir küsüratı da olabilir tabii :)

Alttaki bulanık fotoğrafta ise CheapSmells'den sipariş ettiğim Mango Adorably parfüm yer alıyor.Kokusunu çok özlemişim keratanın :) 30 ml olan boyu 6 GBP'ydi,artı olarak da 2.15 GBP yol parası verdim.Şu an 30 ml'lik boy sitede tükenmiş görünüyor,yerine 100'lük getirmişler.Keşke 30'luk sipariş etmeden önce 100'lük kokuyu da satışa çıkartmış olsalardı;kesin 100'lük alırdım o zaman :(


Bunlar da parfümlerin ambalajlarının açılmış hali.Mango'nun 30 ml olan boyunun kapak kısmı diğer boylarından farklı.Normalde sadece tepedeki yuvarlak kapak çıkıyordu,30 ml versiyonda komple tepedeki siyah aparat çıkıyor :)


Not:Önceden yapmış olduğum alışerişleri eklemeye başlamıştım,takip edenler bilir.Daha önce alıp da elime geçen ürünleri eklemeye devam etmem için fotoğraf makinemin lityum pilini yenilemem gerekiyor.Yukarıda gördüğüz fotoğraflar eski dijital makinemle çektiklerim.Evdeki piller sadece onu açıyor maalesef.Diğer makinemin objektifini bile açamıyor lityum harici piller! Kendime yeni pil alır almaz eski siparişlerimi kutularıyla falan fotoğraflayıp sizlere yeni siteler tanıtacağım :)
İyi Alışverişler...

14 yorum:

Adsız dedi ki...

salıncaktaki arkadaşım vasıtası ile geldim ve çok beğendim siteyi:) bizler için çok güzel fikirler veriyor.TR de yazık oluyor bazı şeylere para vermek,yada almıyoruz.neyse bundan sonra online alışverişi deniycem sayenizde:)paylaşım için teşekkürler:)

Adsız dedi ki...

Başka bir blogdan ziyaretinize geldim. Yinlendirmelerinize ahyran kaldım. Gerçekten çok güzel bir iş yapmışsınız.

Araştıran dedi ki...

Güldem: Aynı fikirleri paylaşıyoruz, sırf bu yüzden bu blogu yazmaya başladım zaten :)
Çok teşekkür ederim.

Kozmo:Beğeniniz için çok teşekkür ederim.Birilerinin okuduğunu bilmek çok güzel,böyle yorumlar sayesinde yazma şevki geliyor insana :)

Adsız dedi ki...

fragrancex ten aldığım ürünler 14 gün olmasına rağmen gelmedi.geleceğinide sanmıyorum.gitti paralar.cheapsmellsden aldığım ürünler 5 günde geldi.fakat aldığım parfümlerden 1 tanesi hiç kalıcı değil.20dk falan anca kalıyor kokusu.bayat parfüm anladığım kadarıyla.düzgün bir site bulurum inşallah...

towanda dedi ki...

merhaba ben cheapsmells'den pazartesi 3 parfum siparişi vermiştim. Dün geldiğini öğrenince kutunun bukadar hızlı gelmesine çok sevinmiştim ama kutunun içinden 2 tane çıktı 1 parfümümü yollamamışlar sizinde başınıza böle birşey geldimi? eksik ürün yollama gibi. Ben daha önce herzman strawberrynetten alısveriş yapıyordum bu siteyi ilk kez kullandım. kargo geldigi an Evde de degildim annemler almışlar onlarda ne oldugunu bilmediklerinden tutanak tutturma gibi bir imkanım da olmadı :(

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhaba,

Ben de Fragrancex ile aynı sıkıntıları yaşadım. 26 Ağustos’ta ve 1 Eylül’de iki tane kargom gönderilmiş. Ancak hala gelen giden yok. PTT’ye sordum isimden bulamadılar, barkod gerektiğini söylediler. Siteye yazdığımda ise zaman alabilir diyorlar başka birşey demiyorlar. Herhangi bir barkod numarası, takip numarası da verilmedi. Ürünün hangi posta veya kargo şirketi ile gönderildiği de belirsiz. Global mail services deniyor..Hangi posta şirketi bu bilen var mı?

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhaba,

Ben de Fragrancex ile aynı sıkıntıları yaşadım. 26 Ağustos’ta ve 1 Eylül’de iki tane kargom gönderilmiş. Ancak hala gelen giden yok. PTT’ye sordum isimden bulamadılar, barkod gerektiğini söylediler. Siteye yazdığımda ise zaman alabilir diyorlar başka birşey demiyorlar. Herhangi bir barkod numarası, takip numarası da verilmedi. Ürünün hangi posta veya kargo şirketi ile gönderildiği de belirsiz. Global mail services deniyor..Hangi posta şirketi bu bilen var mı?

özge dedi ki...

bende ilk kez istiyorum cheapsmellsden google da arattım buldum blogu,selamlar:)

Adsız dedi ki...

fragrencex sitesinden maalesef ben de sipariş verme hatasında bulundum, 2 ayı geçmesine rağmen hala kargom elime ulaşmadı.Herhangi bir takip numarası veremedikleri için bir sorgulama yaptıramıyorum.Posta gümrük müdürlüyle irtibata geçtim ancak kargo takip numarası olmadan yardımcı olamayacaklarını söylediler.Anlayacağınız parayı ödedim ama ortada bir şey yok , olacağını da sanmıyorum.Siteden sipariş vermeyi düşünlere uyarı, ufak miktarlarla deneme yapın, gümrüğe takıldığında maalesef yapacak birşey kalmıyor

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar ben de bu yaz fragrancex den sipariş vermiştim, iki kere ama kucuk miktarlarda birini gelmesi 40 gunu buldu bir diğeri de 45 gunde geldi ama geldi. Sanırım İstanbul da oturmıyorsanız bu siteden bir ayadan once pek sipariş gelmiyor. Bir arkadaşım da yine aynı seyi yaşamıştı.

esra5998 dedi ki...

selam arkadaslar bizde dün 152 dolarlık alışveriş yaptık kredi kartyla 233tllik türk parasıyla gelmezse mahfolurum böyle bi site oldugunu bilmıyodum üzüldüm arastırıpta alsaydım keske bankayı aradım bide dolar yükselirse ödeyecegm parada yükselecekmiş:((

Adsız dedi ki...

merhaba

bende fragrancex den 2 ayrı siparis yaptım..totali 350 ytl yi buluyor...2 Nisan'da kargomu cıkarmıslar bugun ayın 26 sı hala elime gecen bırsey yok :( hala umutla beklıyorum

florido

Unknown dedi ki...

yorumları okudum ve moralim cok bozuldu.cheap smellseden alısveriş yapmıstım 24.günü ve hala gelmedi.ben ızmırde yasıyorum.hangi kargoyla calıştıklarını biliyomusunuz?lütfen bilgi verirmisiniz.
tesekkürler

Unknown dedi ki...

merhaba ben tugce.cheapsmellsden parfüm sipariş vermiştim.14 nısanda ama hala gelmedi.25gün oldu.acaba kargoylamı ptteyle mı gelıo bilgi verirmisiniz ben cok merak etmeye basladım.tesekkürler.