22 Aralık 2009 Salı

Yolunu Gözlediğim Diğer Ciciler!!!

e.l.f Studio Complexion Brush



EcoTools Yüz Temizleme Zamazingoları




Son olarak da kaşıntılı göz kapaklarıma ilaç gibi gelecek Vegan EcoTools Eye Brush Set
Sevgiler
{araştıran}


9 yorum:

Araştıran dedi ki...

duyqş: Bunlarıda *****'dan aldıysan, kendimi aynı kişilere aşık olmuşuz gibi hissedeceğim artık:)

Editlenmiştir!!!

Araştıran dedi ki...

:)))
Bir an önce gelseler de sürsem sürüştürsem :)

gizli dünyam dedi ki...

Merhaba,
Blogunuz çok beğendim ama ingilizcem pek iyi olmadığı için yurtdışıdan siparişe hala cesaret edemedim strawberry hariç :)
Bişi sorcam benimde göz kapaklarım çok ama çok kaşınıyo hangi doktora gittiysem alerjik dedi kendin bul dedi ben bulamadım ama bu fırçalarda bi hikmet mi var anlamadım.

Araştıran dedi ki...

Hayvan kılı fırçalar bazı insanları kaşındırıyor. Sentetik fırça kullanınca da sorun çözülüyor!

Lady Whistledown dedi ki...

Ben de sipariş verdim bu arkadaşlara elf studio powder brush bekliyorum :)
bu christmas olayından biraz gecikecek galiba...

sanem dedi ki...

ben de aynı seti aldım eco toolstan elflerle birlikte, bi de ecotoolsun küçük fırçalarını aldım. büyük ihtimalle sizinle aynı yerden. gelince yorumlarınızı paylaşırsınız sanırım. fakat eğer aynı yerden aldıysak bu site bir süre sonra tr'ye gönderimi durduracakmış yanlış anlamadıysam, başka bir ürün sorduğumda öyle dedi. klasik posta sorunlarından dolayı. bu gidişle buraya ürün yollayan site bulamayacağız:( sevgiler..

Araştıran dedi ki...

Sanem: Bu konuda site sihibiyle mailleştik, o da çok üzgün! Bu siteyi afişe etmediğim kadar varmış yani!!!İnsanlar dil bilmeden, posta koşullarını okumadan alışveriş yapıyor, 10 gün sonra da posta gelmeyince mail yağmuruna tutuyor! parasını geri istiyor! Kız çok haklı bence. Belki sorunsuz ve eski müşterilerine kıyak yapar ama o da şaibeli..

sanem dedi ki...

Evet, ben de diğer setleri satışa koyup koyamayacağını sormak için mesaj attığımda üzgün olduğunu artık Tr'ye ürün yollamayacağını öğrendim. Zaten başından beri de sizinle aynı fikirdeydim. Malesef bazı şeylerde yoluna yordamına göre hareket etmeyi öğrenmediğimiz müddetçe bunlarla karşılaşacağız..
Benim sizden ricam eğer vakit bulursanız şu myus ya da amerikadan iste vs. tarzı siteler hakkında deneyimlerinizi paylaşmanız. Zira Everyday minerals vs.. için kullanmak istiyorum. Çok teşekkürler herşey için.. Emeğinize sağlık..

Hilal dedi ki...

Merhaba :)
Bloğunu sürekli takip ediyorum
bi defa daha yorum yazmıştım ama hatırlamıyorum hangi konuya yazdığımı :(

Elf in takma kirpiklerini önerirmisin? En kıvrık ve en yoğun görünen takma kirpiklerinden almak istiyorum 5 haziranda düğünüm var kullanmak için :) ama daha nasıl alışveriş yapılır onu bile bilmiyorum kaybolanlar oluyomuş onun takibi nasıl olur ne kadar tutar bütün ödemelerim onun yerine buralardan mı araştırayım cevap verirsen yada mail atarsan çok sevinirim

hilal_enkarofset@hotmail.com